Ιμπόρα - Εμερι: Μαζί κατέκτησαν 4 Europa League και τώρα πρέπει να... φάει ο ένας τον άλλον (vid)

Ιμπόρα

bet365

Ο Βιθέντε Ιμπόρα θα βρει απέναντί του στον ημιτελικό του Conference League τον Ουνάι Εμερι. Μαζί κατέκτησαν 4 φορές το Europa League με δύο διαφορετικές ομάδες και σήμερα στοχεύουν ακόμα έναν ευρωπαϊκό τίτλο, μόνο που αυτήν τη φορά δεν γίνεται να χαρούν παρέα!

Βιθέντε Ιμπόρα - Ουνάι Εμερι: Ενα δίδυμο που μαζί κατέκτησε 4 Europa League (3 με Σεβίλλη, 1 με Βιγιαρεάλ), πλέον βρίσκονται δύο σκαλοπάτια μακριά από την κατάκτηση και του Conference League. Μόνο που τώρα δεν θα πάνε μαζί ως το τέλος της διαδρομής.

Η μοίρα το ήθελε να πάνε κόντρα ο ένας στον άλλον. Τα μυστικά που τους οδήγησαν στην απόλυτη επιτυχία, σήμερα, θα χρησιμοποιηθούν για να εξουδετερώσουν ο ένας τον άλλον.

Το διακύβευμα είναι μεγάλο: Ενας Ευρωπαϊκός τίτλος. Ενας ακόμα ευρωπαϊκός τίτλος για τους δύο κυρίους.

Ο Ιμπόρα έπαιξε αλλαγή στο τέλος στον τελικό του 2015 με την Ντνίπρο και το 2016 με την Λίβερπουλ, ενώ με την Βιγιαρεάλ ήταν τραυματίας και δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών». Η ηγετική ομιλία του όμως είναι χαρακτηριστική.

Η ομιλία του Ιμπόρα με τον Εμερι προπονητή πριν την κατάκτηση του Europa League με την Βιγιαρεάλ:

«Παιδιά έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολύ κόσμο ευτυχισμένο. Όλη την πόλη, έναν ολόκληρο σύλλογο, τους οπαδούς μας, τον πρόεδρο μας, τις οικογένειές μας κι εκείνους που δυστυχώς δεν είναι πια ανάμεσά μας. Παιδιά, πρόκειται να γράψετε ιστορία. Για όλους αυτούς τους λόγους...

Τι πρόκειται να κάνουμε; Θα νικήσουμε. Τι πρόκειται να κάνουμε; Θα νικήσουμε. Τι πρόκειται να κάνουμε; Θα νικήσουμε».


@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα