Κωνσταντίνος Τζολάκης: Ο στίβος και οι επιδόσεις στο ύψος, πριν αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο (vid)

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Ο στίβος και οι επιδόσεις στο ύψος, πριν αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο (vid)

Πηνελόπη Γκιώνη
tzolakis_olympiakos

bet365

Ο πρωταγωνιστής της θρυλικής πρόκρισης του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League, Κωνσταντίνος Τζολάκης, πριν γίνει ήρωας των "ερυθρολεύκων" διέπρεπε στον... στίβο και το άλμα εις ύψος.

Ο ήρωας του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τζολάκης, που με την υπεροσπάθειά του έστειλε τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Conference League, έχει παρελθόν και στον στίβο έχοντας καταγράψει μάλιστα καλές επιδόσεις.

Σύμφωνα με τη σελίδα "Στατιστικά Ελληνικού Στίβου" και τον Δημήτρη Λύκουρα, ο Κωνσταντίνος Τζολάκης ήταν πρωταθλητής του στίβου και συγκεκριμένα άλματος εις ύψος πριν γίνει τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και μάλιστα κατέγραφε καλά άλματα. Πιο συγκεκριμένα, το 2017 όταν ο 15χρονος τότε Τζολάκης ήταν ακόμη στην κατηγορία Κ16 είχε υπερβεί το 1.80μ, κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων όπου και αγωνιζόταν ως ένας από τους μικρότερους σε ηλικία στο πρωτάθλημα για τον τότε σύλλογό του "Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος".

Από το 2015, όταν ήταν 13 ετών, παράλληλα με τον κλασικό αθλητισμό ήταν μέλος και στην ποδοσφαιρική ακαδημία του Πλατάνια Χανίων, όπου παρέμεινε έως το 2018 καθώς έπειτα πηρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό και αφοσιώθηκε αποκλειστικά στη ποδοσφαιρική καριέρα του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος προέρχεται από αθλητική οικογένεια καθώς οι γονείς του ασχολούνταν ενεργά με τον αθλητισμό.

Δείτε τον Κωνσταντίνο Τζολάκη να κάνει ύψος

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα