Άστον Βίλα: Τα mind games του Μαρτίνες που έστειλαν τους «χωριάτες» στον δρόμο του Ολυμπιακού (vids)

Μαρτίνες

bet365

Τα... γνωστά mind games του Εμιλιάνο Μαρτίνες επηρέασαν τους ποδοσφαιριστές της Λιλ στη διαδικασία των πέναλτι και έστειλαν την Άστον Βίλα στον δρόμο του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League.

Μια ιστορική βραδιά βίωσε η Άστον Βίλα το βράδυ της Πέμπτης. Οι «χωριάτες» κατάφεραν να μείνουν ζωντανοί στη Γαλλία και εξασφάλισαν την πρώτη τους παρουσία σε ευρωπαϊκά ημιτελικά μετά από 42 χρόνια.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εμιλιάνο Μαρτίνες η Άστον Βίλα επικράτησε της Λιλ στη διαδικασία των πέναλτι και θα βρεθεί μπροστά στον δρόμο του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας απέκρουσε δύο πέναλτι στη... ρωσική ρουλέτα και καθόρισε τον νικητή της αναμέτρησης. Χρειάστηκαν ωστόσο και τα... γνωστά mind games που κάνει συνεχώς ο Μαρτίνες.

Όπως έκανε και στο Μουντιάλ, έτσι και χθες, ο Μαρτίνες προσπάθησε να επηρεάσει με διάφορους τρόπους τους εκτελεστές της Λιλ. Και το κατάφερε, βάσει αποτελέσματος. Όλα ξεκίνησαν από την πρώτη κιόλας εκτέλεση των Γάλλων. Πριν καν φτάσει στην μπάλα ο Μπενταλέμπ, ο Μαρτίνες έτρεξε και την άρπαξε. Ο ποδοσφαιριστής της Λιλ προσπάθησε να τον προλάβει, ωστόσο ο Αργεντίνος είχε πιάσει ήδη την μπάλα.

Ήδη του είχε πάρει το... μυαλό. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έκανε παρατήρηση στον Μαρτίνες και εκείνος άφησε την μπάλα. Είχε ήδη κάνει ωστόσο το... καθήκον του. Και αυτό αποδείχθηκε στη συνέχεια, καθώς μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων μετά το σφύριγμα του διαιτητή, ο Μπενταλέμπ έτρεξε προς την μπάλα για να εκτελέσει. Ο Μαρτίνες είχε ήδη καθορίσει τη συνέχεια. Απέκρουσε το πέναλτι του -κατά τα άλλα καλού εκτελεστή- Μπενταλέμπ ο οποίος πάνω στα νεύρα του κλώτσησε την μπάλα στις κερκίδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εμιλιάνο Μαρτίνες θα απουσιάσει από τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό λόγω των δύο κίτρινων καρτών που δέχτηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τη Λιλ.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα