Ολυμπιακός: Δύο επικές προκρίσεις με τη «σφραγίδα» των παιδιών της Ακαδημίας του!

Ολυμπιακός: Δύο επικές προκρίσεις με τη «σφραγίδα» των παιδιών της Ακαδημίας του!

Ολυμπιακός: Δύο επικές προκρίσεις με τη «σφραγίδα» των παιδιών της Ακαδημίας του!

bet365

Οι δύο προκρίσεις του Ολυμπιακού με χρονική διαφορά λίγων ωρών και που συνολικά επετεύχθησαν σε λιγότερο από ένα 24ωρο συνδέονται άμεσα με την Ακαδημία των Πειραιωτών! Γράφει ο Δημήτρης Τομαράς.

Ο Ολυμπιακός έχει την ευτυχή συγκυρία να βλέπει φέτος παιδιά που δουλεύονται πολύ σωστά για χρόνια στις Ακαδημίες του να πιάνουν το τοπ της απόδοσης και των επιδόσεών τους. Βλέπει τους κόπους, τις προσπάθειες και τις μεγάλες επενδύσεις της διοίκησης και του ίδιου του Βαγγέλη Μαρινάκη να αποδίδουν περισσότερο από ποτέ.

Μέσα σε ένα διάστημα μικρότερο των 24 ωρών οι Πειραιώτες είχαν δύο ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ προκρίσεις. Και δύο προκρίσεις που έφεραν φαρδιά πλατιά τη... σφραγίδα των δικών τους παιδιών. Των παιδιών της Ακαδημίας.

Σε επίπεδο ανδρών ο μεγάλος πρωταγωνιστής και MVP ήταν ο Τζολάκης. Προϊόν των Ακαδημιών του Ολυμπιακού και ένα παιδί που δουλεύεται χρόνια μέσα στην ομάδα και προερχόμενο από αθλητική οικογένεια. Το έτερο πρόσωπο της 11άδας από τις Ακαδημίες ήταν ο Ντόι, που αποβλήθηκε λίγο πριν το τέλος της παράτασης και ενώ στην αποστολή υπήρχε και ο Κουτσίδης, ο στόπερ που προέρχεται από τις Ακαδημίες και τη β' ομάδα. Φυσικά παιδί των Ακαδημιών των Ερυθρόλευκων υπήρξε και ο Φορτούνης.

Μία ημέρα μετά οι Νέοι του Ολυμπιακού απέκλεισαν (και αυτοί στα πέναλτι) τη Ναντ. Με μία πραγματικά... χρυσή φουρνιά εκ των οποίων αρκετά παιδιά έχουν μεγάλη προοπτική και για την πρώτη ομάδα.

Και σε αυτήν την πρόκριση φυσικά σε πρώτο πλάνο ήταν τα ταλέντα των Ακαδημιών. Μπορεί ο γκολκίπερ Σίνα να παίρνει το πιο μεγάλο μέρος της... λάμψης αλλά υπάρχουν τόσα και τόσα παιδιά.

Από τα αδέρφια Κωστούλα μέχρι τον Μουζακίτη, τον Παπακανέλλο και τον Πνευμονίδη. Οι πολύ μεγάλες λοιπόν αυτές επιτυχίες δεν πέρασαν μόνο στην ιστορία. Ανέδειξαν και έδειξαν και το μέλλον αυτού του club.

Η διπλή επιτυχία της ομάδας των Νέων

Εάν ρίξετε μία ματιά στα social media και γενικά εάν επιχειρήσετε να πάρετε ένα feeling για τους Νέους του Ολυμπιακού και γενικά για το σύνολο του Συλαϊδόπουλου θα διαπιστώσετε πώς πολύς κόσμος που δεν υποστηρίζει τον Ολυμπιακό έχει γίνει... φαν τους. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που χαίρονται με αυτή την επιτυχία για αυτά τα χαρισματικά πιτσιρίκια.

Αυτή λοιπόν είναι μία επιτυχία σε 2ο επίπεδο για τους Νέους του Ολυμπιακού. Να αναγνωρίζονται από τόσο κόσμο και ακόμα και από ανθρώπους που μπορεί να μην... τρελαίνονται για τη μπάλα.

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από την ελπίδα και την προοπτική. Και αυτά ακριβώς τα στοιχεία τα δίνει αυτή η χαρισματική ομάδα των Νέων του Ολυμπιακού που τη Δευτέρα (19.00, COSMOTE SPORTS TV 3) θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Youth League απέναντι στη Μίλαν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.