Ολυμπιακός: Αντίπαλός του η Μίλαν στον τελικό του Youth League, τη Δευτέρα στις 19.00 το ματς (vid)

Οι Νέοι του Ολυμπιακού

bet365

Η Μίλαν επικράτησε στον άλλον ημιτελικό του Youth League με 4-3 της Πόρτο στα πέναλτι και θα είναι η αντίπαλος των Πειραιωτών στον μεγάλο τελικό της Δευτέρας.

Ο Ολυμπιακός είχε προκριθεί από πιο νωρίς φυσικά και περίμενε τον αντίπαλό του από το Πόρτο - Μίλαν. Τελικώς οι Ιταλοί ήταν εκείνοι που επικράτησαν των Πορτογάλων με σκορ 4-3 στα πέναλτι (2-2 η κανονική διάρκεια) και το απόγευμα της Δευτέρας (19.00, COSMOTE SPORTS TV 3) θα αντιμετωπίσουν τους Πειραιώτες για το σπουδαίο τρόπαιο σε επίπεδο Νέων. Τον τίτλο του Youth League ή αλλιώς του Champions League των Νέων.

Το παιχνίδι των Ιταλών με την Πόρτο ήταν αρκετά εντυπωσιακό και ενδιαφέρον και με φάσεις εκατέρωθεν. Μάλιστα στα τελευταία του λεπτά είχαν μεγάλες χαμένες στιγμές και οι δύο αντίπαλοι. Η Μίλαν στο 93' μπόρεσε να κάνει το 2-2 και ενώ έμενε ένα λεπτό για το τέλος του ματς και μετά να πάρει την πρόκριση στα πέναλτι.

Για την Πόρτο στην κανονική διάρκεια είχαν σκοράρει ο Μεϊρέλες με πέναλτι στο 41' και ο Μπρας στο 65' και για τη Μίλαν ο Σκότι στο 12' και ο Σίμελχακ στο 93'. Στη διαδικασία των πέναλτι ο Μεϊρέλες έχασε το πρώτο πέναλτι για να σκοράρουν μετά ο Μπονόμι για τη Μίλαν και ο Μπρας για την Πόρτο. Χαμένο πέναλτι είχε ο Σίμιτς για τη Μίλαν και μετά ο Μαρτίνς για την Πόρτο.

Στη συνέχεια εύστοχοι από την άσπρη βούλα ήταν οι Σίμελχακ, Φερνάντες, Λιμπεράλι, Σόουσα και ο Ζερόλι, ο αρχηγός της Μίλαν που έβαλε το νικητήριο πέναλτι.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα