Στο νοσοκομείο ο Γκαρθία, με Κόντη στο ΟΑΚΑ!

Δημήτρης Τομαράς
Στο νοσοκομείο ο Γκαρθία, με Κόντη στο ΟΑΚΑ!

bet365

Ο Γκαρθία εισήχθη εσπευσμένα στο Metropolitan με πρόβλημα υγείας και στον πάγκο του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ θα είναι ο Κόντης. Αποφασισμένοι στην ομάδα να παίξουν και για εκείνον!

Απρόοπτο με τον Γκαρθία στον Ολυμπιακό που εισήχθη στο νοσοκομείο Metropolitan με φλεγμονή σκωληκοειδίτιδας και έντονους πόνους και θα υποβληθεί σε επέμβαση! Στην ομάδα από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν άπαντες στο πλευρό του και θα παίξουν και για εκείνον στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

Αρχικά έγινε γνωστό πως στον πάγκο θα ήταν ο Χρήστος Κόντης και ότι θα τον πλαισιώνει το team του Όσκαρ Γκαρθία. Ο Κόντης είχε κοουτσάρει φέτος σε ματς τον Ολυμπιακό ως υπηρεσιακός τεχνικός. Ήταν για την ακρίβεια το ΑΕΛ - Ολυμπιακός 0-3.

Στην συνέχεια υπήρξε όμως η πληροφόρηση πως το κοουτσάρισμα θα αναλάβει ο συνεργάτης του Όσκαρ Γκαρθία, Ρούμπεν, μαζί με τον Κόντη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα