Μπάγερν Μονάχου: Ο Μίλερ «κατηγορεί» τους συμπαίκτες του

Μπάγερν Μονάχου: Ο Μίλερ «κατηγορεί» τους συμπαίκτες του

Newsroom
Μπάγερν Μονάχου: Ο Μίλερ «κατηγορεί» τους συμπαίκτες του

bet365

Ο Βαυαρός άσος δεν είναι ικανοποιημένος με τη στάση ορισμένων παικτών της Μπάγερν στο τέλος του αγώνα με τη Σααρμπρίκεν.

Μια ήττα όπως αυτή που υπέστη η Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Σααρμπρίκεν φέρνει γκρίνια σε κάθε ομάδα και οι Βαυαροί δεν αποτελούν εξαίρεση. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας έχασε δεύτερο τίτλο μετά το Super Cup στην αρχή της σεζόν και τα νερά δεν είναι καθόλου ήρεμα στην Allianz Arena, με την υπομονή του κοινού να αρχίζει να εξαντλείται.

Μετά την ήττα από την άπειρη Σααρμπρίκεν, μόνο λίγοι παίκτες όπως οι Μίλερ, Κίμιχ και Τελ πλησίασαν τους οπαδούς. Οι υπόλοιποι πήραν το μονοπάτι για το τούνελ των αποδυτηρίων. Ο Τόμας Μίλερ,ένας από τους βετεράνους στα αποδυτήρια, δεν κρατήθηκε και μίλησε για την στάση των συμπαικτών του.

«Η κριτική είναι απολύτως κατανοητή από τους οπαδούς. Δεν είναι απαραίτητα για το παιχνίδι ή το αποτέλεσμα. Αυτό που δεν είναι καθόλου σωστό είναι ότι μόνο τρεις ή τέσσερις παίκτες ξέρουν πώς να σέβονται την υποστήριξη. Ήρθαν εδώ, δεν ξέρω πώς, πολλά χιλιόμετρα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να καταλάβετε πώς να επιστρέψετε κάτι.», εξήγησε ένας εμφανώς θυμωμένος.

Η Μπάγερν έχει αποκλειστεί στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας τρεις φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια και οι οπαδοί, μετά την τελευταία ήττα, ήταν σαφώς αγανακτισμένοι.

«Πρέπει να δοθούν συγχαρητήρια στη Σααρμπρίκεν για τον αγώνα» πρόσθεσε.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα