Μίλαν - Αταλάντα 1-2: Την... τέζαρε ο Κοπμάινερς, στους «4» οι Μπεργκαμάσκι

Ιάσονας Θεριός
koopmeiners_milan

bet365

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Τέιν Κοπμάινερς των δύο γκολ η Αταλάντα έβγαλε νοκ-άουτ με ανατροπή τη Μίλαν μέσα στο «Σαν Σίρο» (2-1) και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Coppa Italia, όπου θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα.

«Σφαλιάρα» από την Ντέα για τη Μίλαν μέσα στο «Σαν Σίρο»! Οι Ροσονέρι πήραν το προβάδισμα, ωστόσο η Αταλάντα του καταπληκτικού Κοπμάινερς βρήκε τον τρόπο να γυρίσει τούμπα το ματς και να πάρει τη σπουδαία πρόκριση (2-1) στους «4», αφήνοντας την ομάδα του Πιόλι εκτός Κυπέλλου. Νέοι τριγμοί στην καρέκλα του Ιταλού κόουτς, που στο πρωτάθλημα έχει την ομάδα στο -9 από την πρωτοπόρο Ίντερ. Έκλεισαν ραντεβού με τη Φιορεντίνα στα ημιτελικά οι Μπεργκαμάσκι.

Ο Μούσα προειδοποίησε για τους γηπεδούχους στο 19', όμως ο Καρνεσέκι φώναξε «παρών» και κράτησε το μηδέν. Όχι για πολύ ωστόσο, αφού στο 45' ο Λεάο τον νίκησε για το 1-0. Ο Πορτογάλος είπε «ευχαριστώ» στη σέντρα του Ερναντέζ και με φοβερό μονοκόμματο τελείωμα άνοιξε το σκορ.

Λίγες στιγμές μετά βέβαια (45+2'), ο Κοπμάινερς απάντησε με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο, καρφώνοντας την μπάλα στη γωνία του Μενιάν με άψογο πλασέ μετά το γύρισμα του Χολμ. Ο Ολλανδός βρέθηκε σε φοβερή βραδιά και έφτασε ξανά κοντά στο γκολ τόσο στο 45+5', όσο και στο 48'. Τελικά ολοκλήρωσε την ντοπιέτα του στο 59ο λεπτό, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα.

Όσο κυλούσε ο χρόνος η Μίλαν ανέβαζε την πίεσή της, είχε κάποιες καλές στιγμές με τους Πούλισικ και Μούσα, όμως δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης και η Αταλάντα ήταν αυτή που πανηγύρισε τη σπουδαία πρόκριση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα