Γρανάδα - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1: Ισόπαλες στη σκιά του αδικοχαμένου οπαδού

Νίκος Κικίδης
Γρανάδα - Μπιλμπάο

bet365

Γρανάδα και Αθλέτικ Μπιλμπάο έδωσαν μια μέρα αργότερα συνέχεια στη μεταξύ τους αναμέτρηση και αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στη σκιά του οπαδού που έχασε τη ζωή του στις εξέδρες του «Los Carmenes».

Ένα 24ωρό δεν αρκούσε για να καλύψει την παγωμάρα που είχε κυριεύσει το «Los Carmenes». Δεν είχαν περάσει άλλωστε παρά μερικές ώρες από τη στιγμή που η αναμέτρηση της Γρανάδα με τη Μπιλμπάο διακόπηκε στο 17΄για καρδιακό επεισόδιο ενός άτυχου οπαδού στις εξέδρες, το οποίο του κόστισε τελικά και τη ζωή του.

Μια μέρα αργότερα οι δυο ομάδες συγκεντρώθηκαν ξανά για να δώσουν συνέχεια στο ματς, αλλά και να τιμήσουν τη μνήμη του 70χρονου οπαδού της Γρανάδα που «έφυγε» για τη γειτονιά των αγγέλων.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι Βάσκοι επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο με «κληρονομιά» το προβάδισμα που είχαν αποκτήσει πριν από τη χθεσινή διακοπή χάρη σε γκολ του Ινιάκι Ουίλιαμς στο 6΄. Παρόλα αυτά στο 55΄το αυτογκόλ του Γκαλαρέτα σημάδεψε την ισοπαλία και τον βαθμό που μοιράστηκαν οι δυο ομάδες, με τη Μπιλμπάο να ανεβαίνει στην πέμπτη θέση και τη Γρανάδα να παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε με το παιχνίδι της Ράγιο Βαγιεκάνο κόντρα στη Θέλτα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο «λευκό» 0-0 και τον Δουβίκα να είναι βασικός για τους φιλοξενούμενους. Μετά τον έναν βαθμό της ισοπαλίας, η ομάδα του Βίγκο έμεινε στην επικίνδυνη ζώνη και στο -3 από την Κάντιθ ενώ η Ράγιο είναι στην 10η θέση με 20 βαθμούς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα