Αθλέτικ Μπιλμπάο - Γρανάδα 1-1: Νέο στραβοπάτημα στη μάχη της τετράδας

Ιάσονας Θεριός
Αθλέτικ Μπιλμπάο

bet365

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έμεινε στην ισοπαλία και με τη Γρανάδα (1-1) και κινδυνεύει να δει την Ατλέτικο Μαδρίτης να απομακρύνεται στο +6 στην 4η θέση της La Liga.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε δείχνει να μην έχει συνέλθει από τη... μέθη της κατάκτησης του Κυπέλλου μετά από 40 χρόνια. Τα Λιοντάρια, μετά την ισοπαλία κόντρα στη Βιγιαρεάλ, είδαν και τη Γρανάδα να τούς αποσπά το «Χ» μέσα στο «Σαν Μαμές» (1-1), μένοντας για τρίτο σερί ματς στη La Liga μακριά από τα τρίποντα. Έτσι μάλιστα, έδωσαν την ευκαιρία στην Ατλέτικο Μαδρίτης να εκτοξευτεί στο +6 στην 4η θέση του πρωταθλήματος, αν νικήσει την Αλαβές (21/04), και να πάρει σημαντικό προβάδισμα για την έξοδο στο Champions League.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο άρχισε το ματς για τους γηπεδούχους που μόλις στο 6ο λεπτό έμειναν πίσω στο σκορ μετά από αυτογκόλ του Ινιάκι Γουίλιαμς. Ο Γκουρουθέτα έφερε το ματς στα ίσα στο 24', η Αθλέτικ πίεσε για το γκολ της νίκης, αλλά σπατάλησε τις στιγμές της και αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με την ισοπαλία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα