Νίκησε η Χετάφε με εντυπωσιακό Μαξίμοβιτς

Newsroom
χετάφε

bet365

Η Χετάφε επικράτησε 2-0 της Γρανάδα εντός έδρας, με τον Μαξίμοβιτς να κάνει τα πάντα στη μεσαία γραμμή. Έγραψε ιστορία ο Σέρβος που από το καλοκαίρι θα παίζει στον Παναθηναϊκό.

Η Χετάφε πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Γρανάδα, επικράτησε 2-0, βρέθηκε στη δεκάδα και άφησε την αντίπαλό της κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Μεγάλο μερίδιο επιτυχίας ανήκει στον Μαξίμοβιτς, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στη μεσαία γραμμή, κέρδισε πολλές μονομαχίες, ήταν παντού και συγκαταλέγεται στους κορυφαίους του αγώνα. Μαζί με τον Γέγιου δημιούργησαν ένα εξαιρετικό δίδυμο στα χαφ, όπου στο α' μέρος «εγκλώβισαν» τον αντίπαλο.

Ο 29χρονος Σέρβος, ο οποίος από το καλοκαίρι θα παίζει στον Παναθηναϊκό έγινε ο 4ος παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές (191) στην ιστορία της Χετάφε στην πρώτη κατηγορία! Συνολικά με την ισπανική ομάδα ο Σέρβος χαφ έχει 205 αγώνες, 7 γκολ και 3 ασίστ. Ο Γκρίνγουντ στο 21' άνοιξε το σκορ, με τον Μαγιοράλ στο 36 να σημειώνει το 2-0. Η Γρανάδα στο 59' έχασε την ευκαιρία να μπει ξανά στο ματς, αφού ο Ουζούνι δεν κατάφερε να σκοράρει από την άσπρη βούλα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα