Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μανθάνο είχε προειδοποιήσει ότι θα σφύριζε τη λήξη μετά το κόρνερ (vid)

Μανθάνο

bet365

Οι Ισπανοί αποκαλύπτουν ότι ο Χιλ Μανθάνο είχε προειδοποιήσει τους ποδοσφαιριστές ότι μετά το κόρνερ της Ρεάλ Μαδρίτης θα σφύριζε τη λήξη της αναμέτρησης.

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί από χθες το βράδυ στην La Liga λόγω της τελευταίας φάσης στο παιχνίδι της Βαλένθια με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Βασίλισσα δεν έφυγε με το διπλό από το «Μεστάγια» παρότι κατάφερε να βρει δίχτυα στο φινάλε με τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ. Διότι ο Χιλ Μανθάνο αποφάσισε να σφυρίξει τη λήξη του αγώνα, την ώρα που ο Μπραχίμ Ντίαθ έκανε τη σέντρα στην περιοχή των «νυχτερίδων».

Σύμφωνα με τους Ισπανούς ωστόσο, ο Μανθάνο είχε προειδοποιήσει για αυτό το σφύριγμα. Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος του ισπανικού ESPN τονίζει ότι ο διαιτητής του αγώνα είχε ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ότι μετά το κόρνερ που εκτέλεσε ο Λούκα Μόντριτς θα σφύριζε για τη λήξη του παιχνιδιού, όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Ντούρο της Βαλένθια.

«Ο διαιτητής μας είπε ότι το κόρνερ ήταν η τελευταία φάση. Κράτησε παραπάνω όμως. Δεν καταλαβαίνω γιατί καθυστέρησε τόσο πολύ. Κατά τη γνώμη μου έπρεπε να σφυρίξει απευθείας μετά την απομάκρυνση, επειδή έτσι μας είπε», τόνισε ο Ντούρο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα