Μπαρτσελόνα: Ο Λεβαντόφσκι απέρριψε πρόταση ύψους 108 εκατ. από τη Σαουδική Αραβία

Μπαρτσελόνα: Ο Λεβαντόφσκι απέρριψε πρόταση ύψους 108 εκατ. από τη Σαουδική Αραβία

Newsroom
Λεβαντόφσκι

bet365

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι απέρριψε πρόταση δεκάδων εκατομμυρίων τον χρόνο από τη Σαουδική Αραβία.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ξαναπαίρνει φωτιά. Ο Πολωνός επιθετικός, ο οποίος ήταν ήδη καθοριστικός στην πρώτη του σεζόν στη Μπαρτσελόνα, έχει ανακτήσει τη φόρμα του και βοηθά την ομάδα να διεκδικήσει τους στόχους της.

Σε ηλικία 35 ετών, ο Πολωνός επιθετικός έχει ήδη πετύχει 20 γκολ αυτή τη σεζόν – 13 από αυτά στη LaLiga, όπου βρίσκεται ήδη μόλις 3 πίσω από τον Μπέλινγκχαμ–. Τα θεαματικά του νούμερα δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από κανέναν.

Ο πολύπειροφς είναι και πάλι στο στόχαστρο της Σαουδικής Αραβίας. Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια το περασμένο καλοκαίρι, η Saudi Pro League συνεχίζει να ονειρεύεται τις υπηρεσίες του Πολωνού στο πρωτάθλημά της. Μάλιστα, είναι διατεθειμένη να τού προσφέρει «χρυσάφι» για να τον πείσει να αγωνιστεί εκεί, προσφέροντάς του περισσότερα από 100 εκατομμύρια ανά σεζόν.

Ωστόσο, πηγές κοντά στον Πολωνό επιθετικό, που επιβεβαίωσαν την προσφορά της Σαουδικής Αραβίας, τονίζουν στην Mundo Deportivo ότι ο Λεβαντόφσκι σκέφτεται μόνο την Μπάρτσα, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025, και οψιόν για μία ακόμα σεζόν.

«Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος και πολύ ευχαριστημένος», δήλωσε ο ίδιος αυτή την εβδομάδα, σε συνέντευξή του στα επίσημα κανάλια του συλλόγου της Καταλονίας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα