Ρεάλ Μαδρίτης: Το μήνυμα του Ζιντάν όταν κατάλαβε ότι κάθεται στη θέση του Μπέλινγκχαμ στ' αποδυτήρια του Μπερναμπέου (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης: Το μήνυμα του Ζιντάν όταν κατάλαβε ότι κάθεται στη θέση του Μπέλινγκχαμ στ' αποδυτήρια του Μπερναμπέου (vid)

Newsroom
Ζιζού

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχρισε διάδοχό του τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ όταν κατάλαβε ότι κάθεται στη θέση του στ' αποδυτήρια του Σαντιάγο Μπερναμπέου.

«Από το Νο.5 στο Νο. 5. Δεν έχουμε την ίδια ηλικία, αλλά έχουμε τον ίδιο αριθμό», είπε αρχικά ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης Ζινεντίν Ζιντάν όταν κατάλαβε ότι κάθεται στη θέση του Τζουντ Μπέλινγκχαμ στα αποδυτήρια της Ρεάλ.

Ο «Ζιζού» βρέθηκε στο «σπίτι» των «Μπλάνκος» για χάρη ενός φιλικού αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό των θρύλων της ομάδας, με τους αντίστοιχους της Πόρτο.

Οι παίκτες της Ρεάλ άλλαξαν στα αποδυτήρια των γηπεδούχων, όπου ο καθένας κάθισε στο ντουλάπι που αντιστοιχεί στον τρέχοντα αριθμό του. Αυτό σήμαινε ότι ο Ζιντάν έκατσε στη θέση που ανήκει στον νυν ιδιοκτήτη του αριθμού «5»: Τζουντ Μπέλινγκχαμ.

Έτσι, το αιώνιο '5' της «βασίλισσας» έστειλε κι ένα μήνυμα στον Άγγλο μέσο. «Πώς είναι τώρα το 5; Φουφ, θεαματικό, θεαματικό, είμαστε τυχεροί που τον έχουμε εδώ στη Μαδρίτη. Πραγματικά, είναι πολύ καλός και ελπίζω να φέρει πολλά τρόπαια, που είναι το πιο σημαντικό», ανέφερε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα