Ραούλ Μπράβο: Αθωώθηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες ο πρώην άσος του Ολυμπιακού

Ραούλ Μπράβο: Αθωώθηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες ο πρώην άσος του Ολυμπιακού

raul_bravo

bet365

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Ραούλ Μπράβο, αθωώθηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες του ισπανικού πρωταλθλήματος από τη σεζόν 2018-19.

Ο δικαστής που είχε αναλάβει το 2019 τη διερεύνηση της υπόθεσης «Oikos», έκλεισε την έρευνα και ο Ραούλ Μπράβο αθωώθηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες που αφορούσαν παιχνίδια της La Liga.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, οδήγηθηκε στη φυλακή το 2019 μαζί με τον ποδοσφαιριστή, Κάρλος Αράντα, καθώς αρνήθηκαν να ακαταθέσουν για τα στημένα παιχνίδια, με αποτέλεσμα το δικαστήριο της Ουέσκα να αποφάσισει την προφυλάκισή τους.

Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες αφορούσαν τις αναμετρήσεις της Χετάφε με τη Βιγιαρεάλ (2-2) και της Βαγιαδολίδ με τη Βαλένθια (0-2), για την τελευταία αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος το 2019. Επιπλέον, διερευνήθηκε ο αγώνας της Σαρίνενα με την Καρίνενα στις 13 Απριλίου του 2017 και το ματς της Ουέσκα με την Ταραγόνα στις 27 Μαϊου του 2018.

Ο Μπόρχα Φερνάντεθ, ένας από τους εμπλεκόμενους στη συγκεκριμένη υπόθεση, αντέδρασε έντονα στα social media αφότου έμαθε πως η έρευνα δεν έχει καταλήξει. «Η υπόθεση Oikos απορρίφθηκε. Η αστυνομία ανεπίσημα μου είπε τότε ότι η υπόθεση ήταν νεκρή. Με κρατούν και κάνουν όλη αυτή τη φασαρία για μένα για να δουν αν ξέρω κάτι και να τους σώσουν από την έρευνα.

Ευχαριστώ. Τώρα μπήκα παράνομα στο σπίτι μου, εξαιτίας της αναφοράς της Αστυνομίας. Έβαλαψαν τη ζωή μου κι αμαύρωσαν το όνομά του, προκαλώντας ζημιά στην οικογένειά μου και σε φίλους. Χωρίς απόδειξη και με κάποιες επινοημένες ενδείξεις. Για όσα έκαναν εναντίον ενός πολίτη, τώρα λαμβάνω την είδηση ότι κλείνουν την υπόθεση. Ευχαριστώ που με ανακατέψατε».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα