Ολυμπιακός: Η σταθερά του Ζέλσον Μαρτίνς και για τη νέα χρονιά και η συμβολή του στα τελευταία ματς (vids)

Ο Ζέλσον με τον Άρη

bet365

Ο Ζέλσον Μαρτίνς αποτελεί έναν παίκτη στον οποίο θα στηριχθεί ο Ολυμπιακός και τη νέα αγωνιστική περίοδο και ενώ έχει αρχίσει να βρίσκει για τα καλά τα πατήματά του.

Στα 28 του χρόνια ο Ζέλσον Μαρτίνς, ένας παίκτης που το 2018 έφτασε να κοστίζει 35 εκατ. ευρώ (και ενώ έχει κάνει μεταγραφές αρκετών εκατομμυρίων ευρώ), ανήκει στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες τον αγόρασαν από τη Μονακό, δίνοντας ένα αρκετά σημαντικό ποσό και έτσι ο διεθνής winger είναι μία μονάδα που μπορεί να αποτελέσει σταθερά και για τη νέα χρονιά αλλά και γενικά για τις επόμενες σεζόν, εφόσον όλα βέβαια πάνε κατ' ευχήν.

Το θετικό με τον Ζέλσον Μαρτίνς είναι πώς στα τελευταία παιχνίδια δίνει λύσεις. Σε δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ και Αρη είχε από ένα γκολ και γενικότερα ιδιαίτερα σημαντική παρουσία. Είναι δε ένας παίκτης στον οποίο ο Μεντιλίμπαρ προσπαθεί να δίνει όσο το δυνατόν περισσότερη ελευθερία κινήσεων γίνεται και λόγω της τεχνικής του κατάρτισης και της ποιότητάς του.

Ακόμα και σε αμυντικό level τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με τον Άρη κατέγραψε - σύμφωνα με τα επίσημα stats της Λίγκας - από 3 κλεψίματα σε κάθε αγώνα. Γενικότερα και στις 2 αυτές περιπτώσεις η εικόνα του ήταν περισσότερο βελτιωμένη στο β' μέρος σε σχέση με το πρώτο όμως και πάλι βοήθησε.

Στο δε 1-1 με τον Άρη εκτός από τα κλεψίματά του ο Ζέλσον είχε 1/2 γεμίσματα, 1 γκολ μετά από 2 τελικές, 3 φάουλ κατά και 8 λάθη. Και βέβαια παραμένει ζωτικής σημασίας πώς με τα τωρινά δεδομένα και έχοντας φυσικά και συμβόλαιο σε ισχύ με τον Ολυμπιακό θα υπολογίζεται και για του χρόνου.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα