Τσάβι: Συνάντηση με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για το μέλλον του, ανοιχτός να συνεχίσει υπό προϋποθέσεις

Τσάβι: Συνάντηση με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για το μέλλον του, ανοιχτός να συνεχίσει υπό προϋποθέσεις

xavi_barcelona

bet365

Διατεθειμένος να συζητήσει και πάλι με τον Τζοάν Λαπόρτα και να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα εφόσον γίνουν τα «θέλω» του είναι ο Τσάβι.

Μόνο σίγουρη δεν μπορεί να θεωρείται πλέον η αποχώρηση του Τσάβι από την Μπαρτσελόνα. Παρότι ο Καταλανός έχει ανακοινώσει ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα», φαίνεται πως πλέον βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα.

Σύμφωνα με τα καταλανικά Μέσα, ο Τσάβι πλέον δεν είναι κάθετος στο ενδεχόμενο της παραμονής του. Όπως αναφέρει το «RAC1» ο Τσάβι ζήτησε από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα να συζητήσουν για το μέλλον του στον σύλλογο καθώς πλέον σκέφτεται σοβαρά την παραμονή του. Ο Καταλανός τεχνικός θα καθίσει στο τραπέζι μαζί με τους Τζοάν Λαπόρτα και Ντέκο, με τις δύο πλευρές να βαδίζουν στον ίδιο δρόμο. Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» θα ζητήσει εγγυήσεις όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις καθώς θέλει ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, έχοντας και την πρόθεση να κάνει αλλαγές στο υπάρχον ρόστερ.

Ο Τσάβι φέρεται να κάνει δεύτερες σκέψεις πλέον καθώς έχει νιώσει μεγάλη στήριξη και αγάπη από τον σύλλογο όλο αυτό το διάστημα, βλέποντας ότι άπαντες θέλουν την παραμονή του στην ομάδα. Η «Mundo Deportivo» μάλιστα τονίζει ότι το μεγάλο μίτινγκ θα γίνει πολύ σύντομα καθώς και οι δύο πλευρές θέλουν να βρουν τη λύση. Το κλίμα αυτή τη στιγμή είναι θετικό και οι Καταλανοί δίνουν μεγαλύτερες πιθανότητες στην παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα