Μαρσέιγ - Ρεμς 2-1: Πρεμιέρα με τρίποντο, πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Βασίλης Μπαλατσός
Marseille Win

bet365

Η Μαρσέιγ μπήκε με το «δεξί» στη Ligue 1 2023-24, καθώς επικράτησε με 2-1 της Ρεμς στο «Βελοντρόμ», με ανατροπή, λίγα 24ωρα πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό. Τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή ο Φρανσουά Μουγκέ.

Η Μαρσέιγ λίγες μέρες μετά την ήττα της από τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και περίπου τρία 24ωρα πριν τη ρεβάνς του «Βελοντρόμ» έκανε πρεμιέρα στη Ligue 1 με το «δεξί». Η ομάδα του Μαρθελίνο νίκησε με 2-1 την Ρεμς με ανατροπή και χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή ο Καμερουνέζος εξτρέμ, Φρανσουά Μουγκέ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10' με σουτ του Ίτο από το ύψος του πέναλτι. Στο 34' ο Ουνάχι έφερε το ματς στα ίσα με φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή και στο 77' ο Βιτίνια ανέτρεψε το σκορ με πλασέ εξ επαφής και έκανε το 2-1, που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Ο Μαρθελίνο προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές σε σύγκριση με το ματς της Λεωφόρου, καθώς έβαλε Μπεμπά, Ρονζιέ, Μουγκέ και Βιτίνια, αντί Μπαλέρντι, Βερετού, Σαρ και Ομπαμεγιάνγκ.

Μαρσέιγ: Λόπεθ, Κλος, Ζιγκό, Μπεμπά, Λόντι, Μουγκέ (51' Σαρ), Ρονζιέ (67' Βερετού), Κοντογκμπιά, Ουναχί (83' Γκεντουζί), Βιτίνια (83' Χαρίτ), Εντιάγέ (67' Ομπαμεγιάνγκ)

@Photo credits: Associated Press
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα