Στρασβούργο - Μαρσέιγ 1-1: Νέο εγχώριο στραβοπάτημα για τους Μασσαλούς

Ιάσονας Θεριός
rongier_marseille_1

bet365

Οι εγχώριοι προβληματισμοί συνεχίζονται για τη Μαρσέιγ, η οποία έμεινε στο 1-1 στην έδρα του Στρασβούργου κι έμεινε για τέταρτο διαδοχικό ματς στη Ligue 1 χωρίς νίκη.

Προβληματίζουν έντονα στη Γαλλία η εικόνα και τα αποτελέσματα της Μαρσέιγ! Η ευρωπαϊκή αντίπαλος της ΑΕΚ δεν μπόρεσε να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Στρασβούργου και συμβιβάστηκε με τον βαθμό της ισοπαλίας και το 1-1. Έτσι, οι Μασσαλοί έμειναν για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική Ligue 1 χωρίς τη... γλυκιά γεύση της νίκης, αγνοώντας τα τρίποντα από τις 8 Οκτωβρίου.

Πλέον βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας, στο -4 από την 6η Λανς. Ο Εμεγκά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 6' και ο Κλος στο 27' ισοφάρισε για την ομάδα του Γκατούζο, που δεν μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή.

Νωρίτερα, η Λανς επικράτησε 3-0 εκτός έδρας της Κλερμόν. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Γουαχί στο 11', ο οποίος ωστόσο αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Τον Γάλλο ακολούθησε και ο Σεϊντού της Κλερμόν, με τους δύο παίκτες να πληρώνουν τα πολλά... νεύρα του ματς.

Στο 50' η Λανς έκανε το 2-0 με τον Τόμασον και στο 82' ο Σαΐντ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Με το τρίποντο αυτό η ομάδα του Εζ ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Κλερμόν παραμένει με μόλις δύο νίκες κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα