Μονακό - Λιλ 1-0: Οι Μονεγάσκοι έδωσαν... παράταση στη στέψη της Παρί

Newsroom
Μονακό

bet365

Η Μονακό λύγισε δύσκολα με 1-0 τη Λιλ κι έδωσε παράταση στη στέψη της Παρί, η οποία ωστόσο μπορεί να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο κόντρα στη Χάβρη. Χαμένη ευκαιρία για Νις να πλησιάσει την τετράδα.

Η Παρί οφείλει να περιμένει μέχρι την επόμενη αγωνιστική μέχρι να επικυρώσει τον τίτλο της ως πρωταθλήτρια Γαλλίας, μιας και η Μονακό έδωσε... παράταση στη στέψη. Οι Μονεγάσκοι επικράτησαν 1-0 της Λιλ και διατήρησαν τη διαφορά στους έντεκα βαθμούς, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος. Το ματς υπέγραψε ο Φοφανά στο 62΄, ο οποίος έγραψε το τελικό 1-0 και διατήρησε την ομάδα του σε απόσταση ασφαλείας στη δεύτερη θέση.

Την ίδια ώρα Μαρσέιγ και Νις έμειναν ισόπαλες στο 2-2, με την ομάδα της Νίκαιας να χάνει την ευκαιρία να πλησιάσει στην πρώτη τετράδα. Παρά το προβάδισμα των φιλοξενούμενων στο 13΄με γκολ του Μοφί και το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησαν με την αποβολή του Κλάους στο 45+1΄, οι Μασσαλοί κατάφεραν να φέρουν τούμπα το ματς. Ενδιάμεσα ο Κλάους είχε φέρει το ματς στα ίσα (31΄), ενώ στο 56΄ο Ομπαμεγιάνγκ έγραψε το 2-1 από την άσπρη βούλα. Αν και η Νις κατάφερε να σώσει τον βαθμό με γκολ του Μπαρντ στο 72΄ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και μοιραία περιορίστηκε στο -4 από την τέταρτη Λιλ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα