Μπουφόν: «Στο Μουντιάλ δεν χαίρεσαι τις νίκες από την πίεση, δεν είχα καταλάβει τη σημασία...»

Κώστας Ζάλιαρης
Μπουφόν: «Στο Μουντιάλ δεν χαίρεσαι τις νίκες από την πίεση, δεν είχα καταλάβει τη σημασία...»

bet365

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν δίνει μια άλλη οπτική στα συναισθήματα που βιώνουν οι ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια ενός σπουδαίου event εθνικών ομάδων και παραδέχθηκε πως δεν είχε καταλάβει ότι ο θρίαμβος του 2006 ήταν ό,τι πιο σημαντικό είχε ζήσει.

Ο «Τζίτζι» που στα 43 του συνεχίζει απτόητος και προσφέρει τις υπηρεσίες του στην πρώτη του ποδοσφαιρική αγάπη, την Πάρμα στην Serie B, ονειρεύεται πλέον να καταφέρει να βρεθεί στο Κατάρ για να παίξει σε Μουντιάλ για μια τελευταία φορά στην καριέρα του.

Μιλώντας στη δημοφιλή ιστοσελίδα «433», ο Μπουφόν αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν στη Γερμανία πίσω στο 2006. Τότε που οι Ιταλοί αναρριχήθηκαν στην κορυφή του κόσμου, ωστόσο, οι σκέψεις του πορτιέρε της Πάρμα είχαν μπερδευτεί τελείως...

«Οι ευθύνες και οι απαιτήσεις που σε βαραίνουν σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, σε κάνουν να μην μπορείς και να μην προλαβαίνεις να χαρείς ούτε τις νίκες.

Μετά τον θρίαμβο στον τελικό με τη Γαλλία το πρώτο συναίσθημα ήταν η ανακούφιση που τελείωσε όλο αυτό το δύσκολο τουρνουά. Δεν είχα καταλάβει πόσο σημαντική ήταν εκείνη η στιγμή στην καριέρα μου, αφού μόλις είχαμε κατακτήσει το τρόπαιο. Μετά κατάλαβα πως έπρεπε να αισθάνομαι περήφανος...» ήταν τα λόγια του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα