«Η Λίβερπουλ εξετάζει την περίπτωση του Σον για αντικαταστάτη του Μανέ»

«Η Λίβερπουλ εξετάζει την περίπτωση του Σον για αντικαταστάτη του Μανέ»

bet365

Δημοσιεύματα από το Νησί κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Χιουν-Μιν Σον της Τότεναμ, σε περίπτωση που τελικά ο Σαντιό Μανέ αποχωρήσει από τους «Reds».

Ο χαμένος τελικός του Champions League απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης πιθανότατα να ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Σαντιό Μανέ με τη φανέλα της Λίβερπουλ, καθώς ο Σενεγαλέζος αστέρας έχει αφήσει ανοικτό κάθε ενδεχόμενο για το μέλλον του. Σε περίπτωση που τελικά ο Μανέ πει «αντίο», τότε οι «Reds» ενδέχεται να κινηθούν για την απόκτηση του Χιουν-Μιν Σον της Τότεναμ.

Αυτό αναφέρει το «Football-London», το οποίο τονίζει ότι η περίπτωση του Νοτιοκορεάτη αρέσει ιδιαίτερα στον Γιούργκεν Κλοπ και θα ήθελε να τον δει στα «κόκκινα».

Από την πλευρά του πάντως, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός δεν ενδιαφέρεται και ιδιαίτερα για το πρότζεκτ της Λίβερπουλ μιας και στόχος του είναι να παραμείνει στην Τότεναμ, υπό την καθοδήγηση του Αντόνιο Κόντε και να προσπαθήσει για τίτλους.

Τη φετινή σεζόν ο Σον πέτυχε 23 γκολ σε 25 παιχνίδια και μοιράστηκε με τον Μοχάμεντ Σαλάχ το βραβείο του πρώτου σκόρερ στο Νησί.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα