Αλ Χιλάλ μεταγραφές: Προσφέρει 54 εκατ. ευρώ για τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς

Newsroom
Αλ Χιλάλ μεταγραφές: Προσφέρει 54 εκατ. ευρώ για τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς

bet365

Τρίτη πρόταση αξίας 54 εκατομμυρίων ευρώ από την Αλ Χιλάλ για τον Σέρβο επιθετικό της Φούλαμ!

Παρά την πρόσφατη άφιξη του Νεϊμάρ, η Αλ Χιλάλ σκοπεύει να συνεχίσει τις αγορές στην Ευρώπη. Από το άνοιγμα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ο σαουδαραβικός σύλλογος στοχεύει τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς που τον προορίζει για βασικό σέντερ φορ. Αφού έκανε δύο προσφορές στα 30 και στη συνέχεια στα 35 εκατ. ευρώ, που απορρίφθηκαν από τη Φούλαμ, επιστρέφει με τρίτη ακόμα μεγαλύτερη πρόταση!

Όπως αναφέρθηκε στο ESPN η Αλ-Χιλάλ υπέβαλε τρίτη προσφορά αξίας 54 εκατομμυρίων ευρώ για τον Σέρβο διεθνή (81 συμμετοχές, 52 γκολ). Έτσι, οι Σαουδάραβες πλησιάζουν τις οικονομικές απαιτήσεις των Cottagers και οι τελευταίοι θα πρέπει επομένως να παραιτηθούν από τον επιθετικό τους.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 28χρονος έχει ήδη ανακοινώσει στους μάνατζέρ του την πρόθεσή του να ενταχθεί στη Μέση Ανατολή, δημιουργώντας ένταση και προκαλώντας την απομόνωσή του κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας πριν ενταχθεί εκ νέου στον όμιλο για την επανέναρξη της Premier League, το περασμένο Σαββατοκύριακο. κόντρα στην Έβερτον.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα