Μπρέντφορντ - Λίβερπουλ 1-4: Τα χρειάστηκε στο πρώτο, ξέσπασε στο δεύτερο

bet365

Η Λίβερπουλ αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες στο πρώτο μέρος, όμως τελικά κέρδισε με το εντυπωσιακό 4-1 την Μπρέντφορντ, περιμένοντας και το απογευματινό ντέρμπι Σίτι - Τσέλσι...

Η Λίβερπουλ ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπρέντφορντ περνώντας με 4-1 από το «Κομιούνιτι», παρ' ότι είδε δύο παίκτες της να αποχωρούν ως τραυματίες μόλις στο πρώτο 45ο λεπτό του αγώνα. Οι «Ρεντς» έφτασαν με την νίκη αυτή στους 57 βαθμούς, έχοντας πλέον προβάδισμα πέντε βαθμών από τις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ.

Οι «Ρεντς» δεν ξεκίνησαν ιδιαίτερα καλά αντιμετωπίζοντας κάποια προβλήματα στα πρώτα λεπτά. Οι «μέλισσες» βρήκαν χώρους και προσπάθησαν να τους εκμεταλλευτούν έχοντας δύο πολύ καλές στιγμές, αρχικά στο 4ο λεπτό με τον Γιάνελτ, που έκανε κακό τελείωμα από πλεονεκτική θέση μέσα από την μεγάλη περιοχή κι έπειτα στο 15' με τον Τόνει, ο οποίος εκτέλεσε από πολύ καλή θέση κι έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Σιγά σιγά η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ άρχισε να βρίσκει τον ρυθμό της και να δημιουργεί τις δικές της στιγμές μπροστά από την εστία του Φλέκεν. Απείλησε πρώτα με τον Ζότα, που του είπε «Όχι» ο Φλέκεν και στην συνέχεια αφότου είχε διάφορα επικίνδυνα περάσματα από την περιοχή της Μπρέντφορντ, που δεν κατέληξαν σε τελικές, ισοφάρισε στο 35ο λεπτό.

Ο Φαν Ντάικ έδιωξε την μπάλα, ο Ζότα κυνήγησε και με υπέροχη-κεφαλιά πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Νούνιες με τον Φλέκεν, με τον επιθετικό της Λίβερπουλ να τελειώνει την φάση υποδειγματικά για το 0-1. Οι δύο αναγκαστικές αλλαγές εξαιτίας των τραυματισμών των Τζόουνς και Ζότα δεν χάλασαν την εικόνα της, με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να χάνει και μία καλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους για να τελειώσει το ματς.

Ότι δεν μπόρεσε να πετύχει η Λίβερπουλ στο φινάλε του πρώτου μέρους, το πέτυχε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όταν μετά τις δύο καλές στιγμές που απώλεσε με τους Ντίας και Σαλάχ, ήρθε ο Μακ Άλιστερ για να τελειώσει τη δουλειά. Ωραία κάθετη του Σαλάχ στον Αργεντινό, εκείνος έκανε κοντρόλ και ντρίμπλα μαζί και με υπέροχο τελείωμα «έγραψε» το 2-0 στο 55ο λεπτό δίνοντας σημαντικό προβάδισμα νίκης στην Λίβερπουλ.

Λίγο αργότερα ήρθε και το τρίτο τέρμα των «Ρεντς» στο 68ο λεπτό. Ο Κέλεχερ έκανε την μακρινή μεταβίβαση, ο Χάκπο πήρε την κεφαλιά κι έβγαλε έτσι τον Σαλάχ στο 1vs1. Ο Αιγύπτιος ξεπέρασε τον αντίπαλό του και τελείωσε εξαιρετικά την φάση στην απέναντι γωνία για το 0-3.

Η Μπρέντφορντ δεν παρέδωσε τα όπλα και στην πρώτη της ευκαιρία, επτά λεπτά μετά το γκολ των «Ρεντς», κατόρθωσε με τον Τόνεϊ να μειώσει σε 1-3. Η Λίβερπουλ δεν το άφησε αναπάντητο και σκόραρε και πάλι στο 86ο λεπτό με τον Χάκπο, σε μία αρχικά ανύποπτη φάση διαμορφώντας το τελικό 1-4. Μάλιστα, είχε και δοκάρι για το 1-5 με κεφαλιά του Φαν Ντάικ στο 90+7' έπειτα από κόρνερ.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έκανε το καθήκον της φτάνοντας τις δύο σερί νίκες και στο +5 από τις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ από τις οποίες έχει περισσότερα παιχνίδια. Η Μπρέντφορντ έμεινε στην 14η θέση με 25 βαθμούς.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Μπρέντφορντ (πρ. Φρανκ): Φλέκεν, Ρόερσλεβ (63' Λιούις-Πότερ), Κόλινς, Άγερ, Μι, Ρεγκιλόν (85' Γκόντος), Νόργκααρντ (63' Ονιέκα), Γιάνελτ, Γιένσεν (74' Ντάμσγκααρντ), Μοπέ (63' Γουισά), Τόνεϊ.

Λίβερπουλ (πρ. Κλοπ): Κέλεχερ, Έντο, Φαν Ντάικ, Κονατέ, Ντίας, Νούνιες (46' Χάκπο), Μακ Άλιστερ (83' Έλιοτ), Τζόουνς (34' Χράφενμπερχς), Ζότα (44' Σαλάχ), Ρόμπερτσον, Μπράντλεϊ (83' Γκόμεζ).

Η βαθμολογία της Premier League (25η αγωνιστική):

vathmologia_screenshot.J

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα