Χέντερσον: «Πονάει, αλλά η Λίβερπουλ είχε δίκιο που με άφησε να φύγω»

Newsroom
Χέντερσον: «Πονάει, αλλά η Λίβερπουλ είχε δίκιο που με άφησε να φύγω»

bet365

Ο μέσος του Άγιαξ, ο οποίος αποχώρησε από την Λίβερπουλ μετά από 12 χρόνια το καλοκαίρι, ελπίζει ότι ο πρώην προπονητής του Γιούργκεν Κλοπ να έχει ένα «παραμυθένιο τέλος» αυτή τη σεζόν.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον παραδέχεται ότι η επιτυχία της Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν αποδεικνύει ότι είχε δίκιο που τον άφησε να φύγει το καλοκαίρι και ελπίζει ότι ο προπονητής των Reds Γιούργκεν Κλοπ θα έχει ένα «παραμυθένιο τέλος» στη θητεία του στο Άνφιλντ.

Ο πρώην αρχηγός της ομάδας, ο οποίος αποχώρησε μετά από 12 χρόνια στον σύλλογο, είδε τους πρώην συμπαίκτες του να κατακτούν το Λιγκ Καπ και να κυνηγούν τρία ακόμη τρόπαια - την Premier League, το Europa League και το FA Cup - σε αυτή που ο Κλοπ δήλωσε ότι θα είναι η τελευταία του σεζόν στον πάγκο. Ο 33χρονος Άγγλος που εντάχθηκε στον Άγιαξ τον Ιανουάριο, μετά από ένα σύντομο αλλά αμφιλεγόμενο πέρασμα από τη Σαουδική Αραβία τόνισε:

«Κοιτάζοντας πίσω, νομίζω ότι ήταν η σωστή στιγμή για μένα ως παίκτη [να φύγω], αλλά και για αυτούς ως ομάδα, όσο κι αν αυτό πόνεσε εκείνη τη στιγμή. Ήμουν πολύ συναισθηματικά φορτισμένος. Κοιτάζοντας πίσω εκείνη την περίοδο, κοιτάζοντας πίσω τώρα, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι ήταν η σωστή απόφαση που πήραν ο προπονητής και ο σύλλογος. Ήταν η καλύτερη απόφαση για να φρεσκαριστούν τα πράγματα.

Αν δείτε το Βίρτζιλ [Φαν Ντάικ] να γίνεται αρχηγός, τον Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ να γίνεται υπαρχηγός, και το πώς ανέβηκαν και πάλι φέτος, νομίζω ότι τους έδωσε άλλη ώθηση. Ήταν το καλύτερο πράγμα για τον σύλλογο και την ομάδα, και μπορείτε να το δείτε αυτό στις εμφανίσεις και στο πώς τα πήγαν, όσο κι αν αυτό με πληγώνει. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και προχωράς. Είμαι τόσο χαρούμενος που τους βγήκε μέχρι στιγμής και απλά κάνω τον σταυρό μου να είναι ένα παραμυθένιο τέλος για τον Γιούργκεν, γιατί το αξίζει».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα