Κλοπ: Έφτασε το ορόσημο των 300 νικών με τη Λίβερπουλ

Κλοπ

bet365

Η Λίβερπουλ επικράτησε της Μπράιτον στο «Άνφιλντ» με ανατροπή και ο Γιούργκεν Κλοπ πανηγύρισε την 300η του νίκη στον πάγκο των Reds.

Ο Γιούργκεν Κλοπ συνεχίζει τα ρεκόρ στον πάγκο της Λίβερπουλ ακόμα και στην τελευταία του σεζόν. Οι Reds υπέταξαν την Μπράιτον στο «Άνφιλντ» με 2-1, κάνοντας ανατροπή, με τον Γερμανό τεχνικό να φτάνει τις 300 νίκες του στον πάγκο του κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ!

Αυτά τα 8.5 χρόνια ο κόουτς της Λίβερπουλ έχει απολογισμό 300 νίκες, 97 ισοπαλίες και 82 ήττες σε 479 αναμετρήσεις. Στην τροπαιοθήκη του έχει Champions League, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, UEFA Super Cup, Premier League, FA Cup, δυο League Cup και ένα Community Shield, ενώ ακόμα διεκδικεί το Europa League και φυσικά την Premier League, που είναι και ο βασικός στόχος.

Οι μοναδικοί προπονητές που έχουν περισσότερες νίκες στον πάγκο της Λίβερπουλ από τον Γιούργκεν Κλοπ είναι ο Μπομπ Πέισλι (308), ο Τομ Γουάτσον (329) και ο... άπιαστος Μπιλ Σάνκλι των 407 νικών.

Οι Reds έκαναν και ανάρτηση στα Social Media, με την οποία αποθέωσαν τον 56χρονο κόουτς για αυτό το επίτευγμα - ορόσημο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα