Ποστέκογλου: «Θα ήθελα ένα joystick για να ελέγχω τους παίκτες, αλλά δεν πάει έτσι»

Ποστέκογλου: «Θα ήθελα ένα joystick για να ελέγχω τους παίκτες, αλλά δεν πάει έτσι»

Newsroom
ποστέκογλου

bet365

Ο προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, αστειεύτηκε ότι θα ήθελε ένα «joystick» για να ελέγχει τους παίκτες του όπως σε βιντεοπαιχνίδι.

Γουέστ Χαμ και Τότεναμ «κόλλησαν» στο 1-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου με τις δυο ομάδες να χάνουν έδαφος για τους στόχους τους. Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των Spurs, Άγγελος Ποστέκογλου, ήταν απογοητευμένος καθώς η ομάδα του έχασε την ευκαιρία να περάσει στην πρώτη τετράδα της Premier League.

Παρά το γεγονός ότι είχαν 68% κατοχή, οι Spurs είχαν μόνο τέσσερες ευκαιρίες on target. Η ομάδα του Ποστέκογλου παραμένει πέμπτη, δύο βαθμούς πίσω από τη Βίλα, και ο έμπειρος κόουτς είπε ότι η ομάδα του δεν είχε καθαρό μυαλό στην επίθεση σε μεγάλο μέρος του αγώνα. Όταν ρωτήθηκε γιατί τους έλειπε αυτή η διαύγεια, ο Ποστέκογλου είπε: «Επειδή είναι άνθρωποι, φίλε, είναι απλά ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να έχω ένα joystick και να τους βάζω όπου θέλω, αλλά δεν λειτουργεί έτσι. Ο ρόλος μου είναι να προσπαθήσω να τους βοηθήσω σε αυτό. Μερικές φορές έχουμε περισσότερο χρόνο από όσο νομίζουμε. Πετύχαμε ένα υπέροχο γκολ, αλλά υπάρχουν φορές που η μπάλα περνάει φευγαλέα ενώ θα έπρεπε να είμαστε σε αυτές τις περιοχές. Είναι πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε».

Εδώ το σχετικό απόσπασμα:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα