Τότεναμ: O Έρικ Ντάιερ αποκαλύπτει ότι ο Ποστέκογλου δε δουλεύει πάνω στην τακτική στην προπόνηση

Τότεναμ: O Έρικ Ντάιερ αποκαλύπτει ότι ο Ποστέκογλου δε δουλεύει πάνω στην τακτική στην προπόνηση

Newsroom
ΝΤΑΙΕΡ

bet365

Ο Έρικ Ντάιερ μίλησε για την εμπειρία του στη συνεργασία με τον Άγγελο Ποστέκογλου στην Τότεναμ και αποκάλυψε ότι ο Αυστραλός δεν εστιάζει ποτέ στην τακτική στην προπόνηση.

Ο Έρικ Ντάιερ μετακόμισε στην Μπάγερν Μονάχου ως δανεικός τον Ιανουάριο, δίνοντας τέλος στην 10χρονη θητεία του στην Τότεναμ. Ο αμυντικός - ο οποίος έχει καταγράψει επίσης 49 συμμετοχές για την Εθνικη Αγγλίας - ήταν βασικός υπό τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο, τον Ζοσέ Μουρίνιο και τον Αντόνιο Κόντε ενώ βρισκόταν στο βόρειο Λονδίνο, μετρώντας συνολικά 365 συμμετοχές για τον σύλλογο. Ωστόσο, ο Άγγελος Ποστέκογλου δεν τον εμπιστεύτηκε, με τον 30χρονο να αγωνίζεται μόλις τέσσερις φορές στην Premier League αυτή τη σεζόν.

Όταν ρωτήθηκε για το χρόνο του στην Τότεναμ υπό τον Ποστέκογλου, ο Άγγλος μίλησε για το στυλ της προπόνησής του. «Είναι ενδιαφέρον ότι πραγματικά δεν κάνει καμία τακτική δουλειά (στην προπόνηση)», είπε, μιλώντας στον Γκάρι Νέβιλ στο The Overlap. «Αυτό που κάνει είναι ότι κάθε προπόνηση από Δευτέρα έως Παρασκευή έχει σχεδιαστεί για να αντιπροσωπεύει τον τρόπο που θέλει να παίξει», πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του Ντάιερ στον σύλλογο, η Τότεναμ ήταν δύο φορές δευτεραθλήτρια στο EFL Cup, ενώ έχασε και τον τελικό του Champions League από τη Λίβερπουλ το 2019. Εν τω μεταξύ, υπό τον Ποτσετίνο το 2015-16 και το 2016-17, οι Σπερς ήταν στην κούρσα του τίτλου πριν χάσουν τελικά έδαφος στα τέλη της σεζόν και ο έμπειρος αμυντικός παραδέχτηκε ότι το να χάσει τα... ασημικά είναι κάτι που πονάει όμως δεν δέχεται τον όρο: «Spursy» ήτοι λούζερ.

«Θα το χαρακτήριζα... τεμπέλικο όταν τα αγγλικά media χρησιμοποιούσαν τον όρο Spursy ως νοοτροπία της Τότεναμ. Επειδή μπορείς να δεις οποιονδήποτε σύλλογο στην Πρέμιερ Λιγκ και μπορεί να χάσει ένα παιχνίδι, και δεν έχει αυτή την ετικέτα από το παρελθόν, οπότε κανείς δεν τη χρησιμοποιεί. Η ιστορία παίζει τεράστιο ρόλο σε αυτό. Όταν ο Ποτσετίνο ήταν ο προπονητής της Τότεναμ, δεν νομίζω ότι για πέντε ή έξι χρόνια, κάποιος θα μπορούσε να μας αποκαλεί "Spursy". Νομίζω ότι ήμασταν επιθετικοί και ήμασταν συνεχώς στο μπροστινό μέρος. Νομίζω ότι θα ήταν δύσκολο να μας αποκαλέσουν "Spursy" υπό τον Αντόνιο Κόντε επίσης, καθώς δεν νομίζω ότι σε κανέναν άρεσε να παίζει εναντίον αυτής της ομάδας».

«Θα είναι κάτι με το οποίο θα ζήσω για το υπόλοιπο της ζωής μου το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε τίποτα στην Τότεναμ και υπάρχουν στιγμές που θα έπρεπε. Τη χρονιά που η Λέστερ κέρδισε τον τίτλο, θα μπορούσαμε να τον είχαμε κερδίσει, το ίδιο με την επόμενη χρονιά που τον κέρδισε η Τσέλσι, οπότε παλεύεις πάντα εναντίον αυτού».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα