Αμορίμ: Η Λίβερπουλ τού... στρέφει την πλάτη και η Γουέστ Χαμ ετοιμάζει κόλπο γκρόσο

amorimmmm

bet365

Το όνομα του Ρούμπεν Αμορίμ βρίσκεται πλέον, σύμφωνα με το Athletic, πιο χαμηλά στη λίστα της Λίβερπουλ για τον επόμενο προπονητή της και η Γουέστ Χαμ άρχισε τις επαφές για να κάνει δικό της τον Πορτογάλο κόουτς.

Νέα... στροφή για τον επόμενο εκλεκτό του πάγκου της κάνει η Λίβερπουλ. Αφού άφησαν την περίπτωση του Τσάμπι Αλόνσο, οι Ρεντς είναι έτοιμοι να στρέψουν την πλάτη τους και στον Ρούμπεν Αμορίμ.

Το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα του εξωτερικού έκαναν λόγο για προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ωστόσο το - πάντα έγκυρο - Athletic μετέδωσε τη Δευτέρα (22/04) πως πλέον είναι «λιγότερο πιθανό ο Αμορίμ να θεωρηθεί ο προτιμότερος υποψήφιος αντικαταστάτης του Γιούργκεν Κλοπ».

Και αυτή ακριβώς τη συνθήκη θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί η Γουέστ Χαμ. Τα Σφυριά έχουν πρακτικά αποφασίσει να μη συνεχίσουν με τον Ντέιβιντ Μόγιες στην τεχνική τους ηγεσία και, με βάση το ίδιο δημοσίευμα, έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον Αμορίμ. Ο Πορτογάλος θεωρείται ένας πολύ φιλόδοξος στόχος για τη Γουέστ Χαμ, ωστόσο ο ίδιος φέρεται να βλέπει με θετικό μάτι τη μετακίνησή του στο Ανατολικό Λονδίνο για χάρη της.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα