Καρμιώτισσα: Με νίκη «κλειδώνει» παραμονή και τελειώνει Οθέλλο και Δόξα

Καρμιώτισσα: Με νίκη «κλειδώνει» παραμονή και τελειώνει Οθέλλο και Δόξα

Newsroom
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
Το σημερινό (24/4, 18:00) ματς ανάμεσα σε Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών και Οθέλλο Αθηαίνου πιθανότατα θα «τελειώσει» την υπόθεση παραμονή στο φετινό πρωτάθλημα Cyta.

Το απόγευμα της Τετάρτης (24/4) στις 18:00, η Καρμιώτισσα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Οθέλλο Αθηαίνου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής των Playout του πρωταθλήματος Cyta.

Πρόκειται για ένα ματς κομβικό, ίσως μάλιστα να είναι αυτό που θα καθορίσει τα πάντα αναφορικά με τη «μάχη» της παραμονής. Αυτό διότι η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και την Δόξα Κατωκοπιάς (31β.), η οποία ύστερα από τη χθεσινή (23/4) εκτός έδρας νίκη της με 2-3 επί της ουραγού και ήδη υποβιβασμένης ΑΕΖ, παρέμεινε μαθηματικά «ζωντανή».

Τα σενάρια είναι λίγα και... απλά. Σε περίπτωση νίκης της Καρμιώτισσας, ο αντίπαλός της, Οθέλλος αλλά και η Δόξα αποχαιρετούν και μαθηματικά τη «μεγάλη» κατηγορία. Αν υπάρξει ισοπαλία, τότε ο σύλλογος του Αθηαίνου γίνεται η 2η ομάδα που «πέφτει» στην Β' Κατηγορία και η ομάδα της Κατωκοπιάς συνεχίζει να έχει ελπίδες (μόνο μαθηματικές).

Τέλος, αν ο Οθέλλος καταφέρει να φύγει με το διπλό, τότε κρατάει τόσο τον εαυτό του, όσο και την Δόξα στο παιχνίδι της παραμονής.

Δείτε παρακάτω την τρέχουσα βαθμολογία των Playout

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAYOUT

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα