Σήμερα παίζει, αύριο γυρίζει σελίδα η ΑΕ Λεμεσού

Σήμερα παίζει, αύριο γυρίζει σελίδα η ΑΕ Λεμεσού

Σάββας Νεοκλέους
ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ
Η 11η αγωνιστική του β΄ ομίλου της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας ολοκληρώνεται σήμερα με την αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 19:00 στο «ΆλφαΜέγα Stadium» μεταξύ της ΑΕΛεμεσού και της Νέας Σαλαμίνας, με τη Λεμεσιανή ομάδα να σκέφτεται πολύ περισσότερο την αυριανή Εκλογική Γενική Συνέλευση.

Ένα αδιάφορο παιχνίδι, μία «αγγαρεία» για τους «γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού, όπου το μυαλό και η προσοχή όλων είναι στραμμένη στην αυριανή (25/4) Εκλογική Γενική Συνέλευση του σωματείου.

Εδώ και καιρό το αγωνιστικό κομμάτι είναι σε… δεύτερη μοίρα, για την ΑΕΛ, μιας και ο κόσμος της ομάδας περιμένει πως και πως να δει πράξεις, έργα και όχι μόνο λόγια, για τον αγαπημένο του σύλλογο.

Αύριο θα πάρει επίσημα με την ψήφο των μελών του σωματείου τη σκυτάλη της προεδρίας του σωματείου ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, όπου ο συνδυασμός του είναι ο μοναδικός, ο οποίος έχει καταθέσει υποψηφιότητα.

Σε ότι αφορά το σημερινό παιχνίδι, η ΑΕΛ παίζει εντός έδρας και θέλει την επιστροφή στις νίκες μετά την ντροπιαστική ήττα στο τοπικό ντέρμπι από τον Απόλλωνα. Η Λεμεσιανή ομάδα έχει μία απόσταση 3 βαθμών από τη σημερινή της αντίπαλο, Νέα Σαλαμίνα. Η ΑΕΛ είναι μαζί με τον Εθνικό Άχνας στη 2η θέση του β΄ ομίλου με 47 βαθμούς, ενώ η Νέα Σαλαμίνα έχει 44. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο και σήμερα ότι ο προπονητής, Αλέξης Γαρπόζης, θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς Κύπριους παίκτες.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα