ΑΕ Ζακακίου: Έκανε ντεμπούτο και έδειξε ότι αξίζει ο Νεόφυτος Στυλιανού

ΑΕ Ζακακίου: Έκανε ντεμπούτο και έδειξε ότι αξίζει ο Νεόφυτος Στυλιανού

Σάββας Νεοκλέους
ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
Την πρώτη του συμμετοχή με την ανδρική ομάδα της ΑΕΖ πραγματοποίησε χθες (23/4) ο κίπερ Νεόφυτος Στυλιανού, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία παρά την ήττα με 2-3 από τη Δόξα Κατωκοπιάς.

Τη Μεγάλη Τετάρτη (01.05) ο Νεόφυτος Στυλιανού θα σβήσει 21 κεράκια στην τούρτα γενεθλίων του. Μία βδομάδα νωρίτερα, συγκεκριμένα χθες (23.04), ο νεαρός Κύπριος τερματοφύλακας έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα ανδρών της ΑΕΖακακίου. Αν και έχασε η ουραγός εντός έδρας με 2-3 από τη Δόξα Κατωκοπιάς, η παρουσία του Στυλιανού άρεσε

Ο ύψους 1.88 τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Άρη, ακολούθως είχε πάει στην ομάδα Νέων της ΑΕΖ Ζακακίου, μετά επέστρεψε στην «ελαφρά ταξιαρχία», ενώ στη συνέχεια πήγε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας Ηρόδοτος. Το καλοκαίρι του 2023 επέστρεψε στην Κύπρο και εντάχθηκε στη δύναμη της ΑΕΖακακίου.

Μέσα από σκληρή δουλειά και συμμετοχές με την ομάδα νέων της ΑΕΖ, περίμενε να πάρει την ευκαιρία στην ομάδα ανδρών του συλλόγου του Ζακακίου. Αυτή η ευκαιρία ήρθε χθες και έδειξε ο Στυλιανού, παρά του ότι δέχθηκε η ΑΕΖ 3 γκολ, να έχει το… τσαγανό αυτό να κάνει όσο το δυνατό την καλύτερη δυνατή καριέρα κάτω από τα δοκάρια. Μέσα από καθημερινή σκληρή δουλειά, με σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία, μπορεί να αγωνιστεί και σε άλλα παιχνίδια για να αποκτήσει και άλλες εμπειρίες που θα είναι πέρα για πέρα χρήσιμες για να μεγαλουργήσει ως τερματοφύλακας.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα