Μπακένγκα: Ο παίκτης που στέλνει τον τελευταίο λόγο στον Απόλλωνα

Μπακένγκα: Ο παίκτης που στέλνει τον τελευταίο λόγο στον Απόλλωνα

Σάββας Νεοκλέους
ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ
Με το χατ-τρικ που πέτυχε στο χθεσινό (23/4) ισόπαλο με 3-3 εκτός έδρας ματς κόντρα στον Εθνικό Άχνας, ο Μπακένγκα έστειλε «μήνυμα παραμονής» στους ανθρώπους του Απόλλωνα.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του Απόλλωνα στα τελευταία παιχνίδια είναι ο Μπακένγκα. Ο Κονγκολέζος επιθετικός, με Νορβηγικό διαβατήριο, στο χθεσινό εκτός έδρας ισόπαλο παιχνίδι (3-3) με τον Εθνικό Άχνας πέτυχε και τα 3 γκολ της Λεμεσιανής ομάδας. Χατ τρικ δίδοντας συνέχεια στο σκοράρισμα, μιας και βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ την περασμένη αγωνιστική, όπως και πιο πριν με τη Νέα Σαλαμίνα. Σε 16 (11 βασικός) ματς πρωταθλήματος σκόραρε 8 γκολ, ενώ έχει και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο.

Ο Μπακένγκα δεν είναι ο παίκτης που εξαρτάται η ομάδα από πάνω του, δεν είναι τέτοιας πάστας ποδοσφαιριστής που «καίγεται» κανείς να τον θέλει διακαώς να τον έχει στις επιλογές του, αλλά δείχνει ότι γνωρίζει το αντικείμενο, μπορεί να βοηθήσει όποτε χρειαστεί επιθετικά και ξέρει τον τρόπο για να ματώνει αντίπαλες εστίες.

Πάντως, με τις εμφανίσεις του, κυρίως τις πιο πρόσφατες, ο Μπακένγκα στέλνει το μήνυμα στη διοίκηση του Απόλλωνα ότι θέλει την παραμονή του και στη νέα σεζόν στη Λεμεσό. Ο λόγος στην επιτροπή προγραμματισμού, στη διοίκηση του Νίκου Κίρζη.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα