Αντίδραση Καρμιώτισσας: «Έχουν φορέσει ποτέ αγωνιστικό παντελονάκι;»

Αντίδραση Καρμιώτισσας: «Έχουν φορέσει ποτέ αγωνιστικό παντελονάκι;»

Newsroom
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ενοχλημένος εμφανίστηκε σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό ο Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης, μετά τα όσα ανέφερε η ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Από το πρωί της Τετάρτης (24/4) υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στην Κύπρο, εξαιτίας φυσικά της ανακοίνωσης της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, η οποία ενημέρωσε πως θα κάνει έρευνα για τρία ύποπτα ματς.

Μεταξύ αυτών, είναι και το ΑΕ Ζακακίου - Καρμιώτισσα, της 20ης Απριλίου (2024), που έληξε με 2-5. Ο Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης, βρέθηκε καλεσμένος στον «αέρα» του Super Sport FM 104.0, και ήταν εμφανώς ενοχλημένος από τα όσα γράφτηκαν.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

Για την ανακοίνωση της επιτροπής Δεοντολογίας:

«Είναι 1η Απριλίου σήμερα; Μόλις τώρα έφτασα από το εξωτερικό και δεν έχω δει τίποτα. Εσείς γνωρίζεται ότι παίζει η Καρμιώτισσα με τον Οθέλλο; Το θεωρείται σωστό να βγει μια τέτοια ανακοίνωση πριν το παιχνίδι; Γιατί το κάνουν αυτό; Επειδή δεν ξέρω ποια άτομα συγκροτούν την Επιτροπή Δεοντολογίας, να ρωτήσω αν είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Έχουν φορέσει αγωνιστικό παντελονάκι; Επειδή τώρα μου το έχετε πει, ήρθε κάτι στο μυαλό μου. Τίποτα δεν είναι δεδομένο στο ποδόσφαιρο και τα πάντα διεκδικούνται. Εμείς πήγαμε και διεκδικήσαμε τη νίκη με την ΑΕΖ. Τι έπρεπε να κάνουμε; Να χάσουμε; Όποιος έχει καθαρή τη συνείδηση δεν φοβάται να σε αντιμετωπίσει και εμείς την έχουμε καθαρή. Δεν έχω μιλήσει με κανένα, αλλά προσωπικά σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ναι ενοχλήθηκαν. Δείχνει ότι δεν ξέρουν πότε να βγάζουν ανακοινώσεις όταν μια ομάδα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις»

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα