Μακρίδης: «Στις 180.000 ευρώ η ρήτρα του Καμπρέρα, γίνονται προσπάθειες για να τον κρατήσουμε»

Μακρίδης: «Στις 180.000 ευρώ η ρήτρα του Καμπρέρα, γίνονται προσπάθειες για να τον κρατήσουμε»

Newsroom
ΚΑΜΠΡΕΡΑ
Την τιμή της ρήτρας του Έντσο Καμπρέρα αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής του Εθνικού Άχνας, Απόστολος Μακρίδης, που βρέθηκε καλεσμένος σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο Έντσο Καμπρέρα είναι από τους μεγάλους διακριθέντες, όχι μόνο του Εθνικού Άχνας αλλά γενικότερα της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα Cyta. Ο Αργεντίνος στράικερ μετράει 17 γκολ στη λίγκα, ενώ μαζί με τον Μάριο Ηλία έχουν δημιουργήσει μια «καυτή» δυάδα με 35 από τα 64 γκολ του συλλόγου της Άχνας.

Προφανώς το μέλλον του είναι αυτό που καίει άπαντες, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Απόστολο Μακρίδη να αποκαλύπτει στον «αέρα» του ΣΠΟΡ ΦΜ το ποσό της ρήτρας του, και να εξηγεί πως γίνονται προσπάθειες ώστε να παραμείνει στο ρόστερ.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

Για τον Καμπρέρα και το πώς επιλέχθηκε το περασμένο καλοκαίρι:

«Μέχρι και bullying δέχθηκα για τον Καμπρέρα, επειδή προερχόταν από ένα πρωτάθλημα κατώτερο από το δικό μας, της Μάλτας. Είναι χαμηλή η αμοιβή του, όσα παίρνει το χρόνο τα παίρνουν άλλοι ποδοσφαιριστές σε ένα μήνα. Μπορεί να παίξει σε κάθε ομάδα στην Κύπρο. Αυτό που βλέπω στην προπόνηση, το βλέπω και στα παιχνίδια. Δεν… καταλάβει τίποτα. Αλλά και ο Μάριος Ηλία κάνει την πιο καλή σεζόν στην καριέρα του. Έδεσαν μαζί».

Αν ο Εθνικός θα καταφέρει να τον κρατήσει:

«Γίνονται οι προσπάθειες να τον κρατήσουμε. Έχουμε οψιόν μέχρι τις 31 Μαΐου, ανέρχεται στις 180 χιλιάδες ευρώ. Δεν σας κρύβω ότι υπάρχουν προτάσεις κι εκτός Κύπρου. Θα χρειαστεί μεγάλο κονδύλι να τον κρατήσουμε, βάσει και του χαμηλού του συμβολαίου».

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα