Η Δόξα παίρνει 150.000 ευρώ από την FIFA για τις «κρίσεις πανικού» του Ουάρντα

Η Δόξα παίρνει 150.000 ευρώ από την FIFA για τις «κρίσεις πανικού» του Ουάρντα

Ο Αμρ Ουάρντα του Πανσερραϊκού
Ο σύλλογος της Κατωκοπιάς θα βάλει στο ταμείο του ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, αφού δικαιώθηκε από την FIFA για τις «κρίσεις πανικού» του Αμρ Ουάρντα.

Το περασμένο καλοκαίρι, η Δόξα Κατωκοπιάς είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Αμρ Ουάρντα, ώστε να τον φέρει στη Λάρνακα και να αγωνιστεί με τα χρώματα της προσφυγικής ομάδας. Μάλιστα, είχε κλείσει ιδιωτικό τζετ ώστε να γίνει η μετακίνησή του από το Μαρόκο.

Ωστόσο, την τελευταία στιγμή ο Ουάρντα δεν μπήκε στο αεροπλάνο, επικαλούμενος «προβλήματα ψυχικής υγείας». Μάλιστα, 12 ημέρες (περίπου) πριν τη συμφωνία με τη Δόξα, ο Αιγύπτιος είχε πράξει ακριβώς το ίδιο, εις βάρος της Ράζα Καζαμπλάνκα, η οποία μάλιστα είχε ανακοινώσει και την απόκτησή του.

Φυσικά, ο κυπριακός σύλλογος δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια, έκανε προσφυγή στην FIFA για αθέτηση της συμφωνίας με τον άσο του Πανσερραϊκού. Μήνες μετά η Δόξα δικαιώθηκε από την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου, και θα λάβει το ποσό των 150.000 ευρώ ως αποζημίωση, παρότι διεκδικούσε μέχρι και 400.000 ευρώ. Πάντως, κάτι είναι και αυτό...

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα