ΑΕ Λεμεσού: Επίσημα από σήμερα γυρίζει σελίδα

ΑΕ Λεμεσού: Επίσημα από σήμερα γυρίζει σελίδα

Σάββας Νεοκλέους
kontantinoy
Στις 19:00 σήμερα στην αίθουσα Saint George στον ισόγειο χώρο του κλειστού γηπέδου «Νίκος Σολομωνίδης» θα πραγματοποιηθεί η Εκλογική Γενική Συνέλευση του σωματείου ΑΕ Λεμεσού.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης αναμένεται να παραδώσει τη σκυτάλη στον νέο πρόεδρο, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, ούτως ώστε ο τελευταίος να πιάσει και επίσημα δουλειά μαζί με τους συνεργάτες του.

Θυμίζουμε ότι έχουν υποβάλει υποψηφιότητα για τη σημερινή συνέλευση οι Αγησιλάου Δημήτρης, Αττικουρής Κυριάκος, Αυγολούπης Στέλιος, Βούρναρης Παύλος, Γεωργίου Αντρέας, Γεωργίου Γιώργος, Ιωάννου Ανδρέας, Καρασαμάνης Νικόλας, Κουκλής Γιάννης, Κυπριανού Δημήτρης, Κωνσταντίνου Κωνσταντίνος, Νεοφύτου Μάριος, Μαλακτός Γιάννης, Σωτηρίου Λάμπρος, Χαραλάμπους Σταύρος, Χατζηγιάννης Απόστολος, Χριστοδούλου Κώστας, Χριστοφόρου Μιχάλης. Αυτά τα 18 μέλη θα αποτελέσουν τη νέα διοίκηση του Λεμεσιανού σωματείου, όπου στην πρώτη συνεδρία που θα έχουν θα καταρτιστούν σε σώμα.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο νέος πρόεδρος, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, επιθυμεί τη δημιουργία υπο-επιτροπών, όπου ο βασικότερος θα είναι αυτός που θα ασχολείται με το ποδοσφαιρικό τμήμα, υποδεικνύοντας τον Μάριο Νεοφύτου να έχει ενεργό ρόλο σε αυτό και να κάνει τις διεργασίες για εξεύρεση του ιδανικότερου, καταλληλότερου για τη «Λεμεσιανή» ομάδα, τεχνικό διευθυντή.

Αν και οι πρώτες κουβέντες για τεχνικό διευθυντή και προπονητή έγινε από τη νέα διοίκηση της ΑΕΛ, αναμένεται ότι μετά και τη σημερινή εκλογική συνέλευση, τις επόμενες μέρες θα… τρέξουν αρκετά βασικά ζητήματα που αφορούν την ομάδα και τον σύλλογο γενικότερα.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα