Φροζινόνε - Γιουβέντους 1-2: Ο λυτρωτής Βλάχοβιτς την κράτησε στο... κατόπι της Ίντερ

Ιάσονας Θεριός
Φροζινόνε - Γιουβέντους 1-2: Ο λυτρωτής Βλάχοβιτς την κράτησε στο... κατόπι της Ίντερ

bet365

Η Γιουβέντους... έπαιξε με τη φωτιά, όμως χάρη στη φοβερή κεφαλιά του Βλάχοβιτς στο 81' έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Φροζινόνε (2-1), πλησιάζοντας την πρωτοπόρο της Serie A, Ίντερ, στον έναν βαθμό.

Επιστροφή στις νίκες για τη Γιουβέντους που θα κάνει Χριστούγεννα κοντά στην κορυφή και την Ίντερ. Οι Μπιανκονέρι άφησαν πίσω τους την γκέλα στη Γένοβα και - ακόμη κι αν... αγχώθηκαν - υπέταξαν με 2-1 τη Φροζινόνε εκτός έδρας και πλησίασαν τους Νερατζούρι στον έναν βαθμό. Ο Βλάχοβιτς έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά για την ομάδα του Αλέγκρι, που πλέον περιμένει ένα... εορταστικό δώρο από τη Λέτσε στο παιχνίδι της κόντρα στην Ίντερ (23/12 - 19:00). Στη 14η θέση της Serie A παρέμεινε η Φροζινόνε.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκαν στο ματς οι Μπιανκονέρι που είδαν τον 18χρονο Κενάν Γιλντίζ να καθιστά ακόμα πιο ξεχωριστό το ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα της Γιούβε. Μόλις στο 12ο λεπτό, ο νεαρός Τούρκος πέρασε ανάμεσα σε δύο παίκτες και με φοβερή προσπάθεια και συρτό σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ο Αλέγκρι μετά το προβάδισμα... έσβησε τις μηχανές και επιχείρησε να διαχειριστεί το ματς, πληρώνοντας ωστόσο την επιλογή του, αφού το τέρμα του Μπαές στο 54' έφερε την ισοφάριση για τη Φροζινόνε.

Με την πλάτη στον τοίχο πλέον και την γκέλα στη... γωνία, οι Μπιανκονέρι αναγκάστηκαν να γίνουν ξανά πιο ενεργητικοί και απείλησαν με τον Βλάχοβιτς, ενώ είχαν και δοκάρι σε φοβερό βολέ του ΜακΚένι στο 76'. Πέντε λεπτά αργότερα ωστόσο, οι δυο τους συνεργάστηκαν άψογα και έδωσαν τη λύση. Ο Αμερικανός σέντραρε από τα δεξιά και ο Βλάχοβιτς με φοβερή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας τη σημαντική νίκη στη Γιουβέντους.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα