Λέτσε - Γιουβέντους 0-3: Βλάχοβιτς λαμπρός την οδηγεί στην κορυφή

Νίκος Κικίδης
Βλάχοβιτς

bet365

Η Γιουβέντους με ηγέτη τον Βλάχοβιτς... ξεμπούκωσε στο β΄μέρος απέναντι στη Λέτσε και με το τελικό 3-0 σκαρφάλωσε προσωρινά στην κορυφή της Serie A.

Από τριάρα σε τριάρα θα πετάει... Με ορμητήριο το δεύτερο ημίχρονο και τον εντυπωσιακό Βλάχοβιτς που άνοιξε το δρόμο, η Γιουβέντους μετά το άνετο 3-0 επί της Σασουόλο κέρασε με το ίδιο σκορ και τη Λέτσε για να βρεθεί προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +1 από την Ίντερ.

Με εξαίρεση πάντως μια επικίνδυνη κεφαλιά του ΜακΚένι στο 11΄, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν έχει να κρατήσει και πολλά από ένα άνευρο πρώτο μέρος, το οποίο ολοκληρώθηκε στο μηδέν τόσο στο σκορ όσο και σε ιδέες.

Η Γιουβέντους άλλωστε πλησίαζε σχετικά άνετα κοντά στην περιοχή αλλά μπλόκαρε στην τελική ενέργεια και χρειαζόταν ένα έρεισμα για να ξεμπλοκάρει. Τη λύση τελικά έδωσε ο Βλάχοβιτς, ο οποίος με σκαστό βόλε άνοιξε το δρόμο στο 58΄ και έβαλε το τρένο στις ράγες.

Στο 69΄ο Σέρβος βρήκε ξανά δίχτυα με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από κεφαλιά πάσα του ΜακΚένι, ενώ το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε στο 85΄ο Μπρέμερ με καρφωτή κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ.

Η Λέτσε άγγιξε το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις δίχως ωστόσο τελικά να παραβιάζει την εστία του Σέζνι, με το τελικό 3-0 να Γηραιά Κυρία στην κορυφή της Serie A με ματς περισσότερο από την Ίντερ.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Καμπιάσο (81΄Άλεξ Σάντρο), Κόστιτς (74΄Ίλινγκ Ζούνιορ), Λοκατέλι, ΜακΚένι, Μιρέτι (57΄Γουεά), Γιλντίζ (74΄Μίλικ), Βλάχοβιτς

Ανατροπή για τη Τζένοα

Χρυσό τρίποντο για τη Τζένοα, η οποία επικράτησε 2-1 της Σαλερνιτάνα με ανατροπή και μπορεί να νιώθει όλο και πιο ασφαλής στη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία. Αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2΄με τον Μαρτεγκάνι, οι Γενοβέζοι έφεραν τούμπα το ματς με τα γκολ των Ρετέγκι (13΄) και Γκούντμουντσον (57΄).

Ανάσα για την Έμπολι με χατ τρικ Ζουρκόφσκι

Μεγάλη νίκη για την Έμπολι με υπογραφή Ζουρκόφσκι. Ο Πολωνός με χατ τρικ οδήγησε την ομάδα του στο άνετο 3-0 επί της Μόντσα του Κυριακόπουλου που ξεκίνησε βασικός για να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία. Ο Ζαρκόφσκι με δυο γκολ στο πρώτο μέρος έστησε τις βάσεις της νίκης, ενώ πρόσθεσε το κερασάκι στην τούρτα στο 73΄για να ολοκληρώσει το χατ τρικ.

Ανατροπή και τριάρα για τη Φροζινόνε

Τέλος στο αρνητικό σερί έδωσε η Φροζινόνε, η οποία επικράτησε 3-1 της Κάλιαρι με ανατροπή και ανέβηκε στην 14η θέση της Serie A. Παρά το προβάδισμα των φιλοξενούμενων με τον Σουλεμάνα στο 26΄, η Φροζινόνε κατάφερε να ανατρέψει το σκορ με τρία γκολ στο β΄μέρος. Αρχικά ο Ματσιτέλι ισοφάρισε στο 64΄, ο Σούλε έγραψε το 2-1 δέκα λεπτά αργότερα, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κάιο Χόρχε υπέγραψε το αποτέλεσμα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα