Φροζινόνε - Ρόμα 0-3: Επιστροφή στα... γούστα για τους Τζαλορόσι (vid)

Ιάσονας Θεριός
romaaaa

bet365

Η Ρόμα του... στρατηγού Ντε Ρόσι άφησε πίσω της την ήττα από την Ίντερ και χάρισε ξανά χαμόγελα και αισιοδοξία στους οπαδούς σκορπώντας με εκτός έδρας τριάρα (3-0) τη Φροζινόνε, πατώντας για τα καλά πια στην πρώτη εξάδα.

Συνεχίζει φορτσάτη για Ευρώπη η Ρόμα, που έχει πάρει τα πάνω της με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι στον πάγκο της! Οι Τζαλορόσι κλείδωσαν στο παρελθόν την τεσσάρα από την Ίντερ και... ξέσπασαν στη Φροζινόνε, στην έδρα της οποίας έστησαν με πάρτι με «ηχηρή» τριάρα (3-0). Έτσι έκαναν ακόμα ένα βήμα προς το εμπρός, εδραιώνοντας τους εαυτούς τους στην 6η θέση της Serie A, τρεις βαθμούς πάνω από τη Φιορεντίνα και τέσσερις μακριά από την τετράδα.

Ο 18χρονος Ντιν Χάισεν ήταν αυτός που έδωσε αρχικά τη λύση, «ζωγραφίζοντας» για το 1-0. Στο 38ο λεπτό, ο Ολλανδός ξεκίνησε πίσω από το κέντρο, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πανέμορφο πλασέ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τη νίκη «κλείδωσαν» στο δεύτερο μέρος ο Αζμούν στο 71' και ο Παρέδες με πέναλτι στο 81', οι οποίοι διαμόρφωσαν το τελικό 3-0.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα