Μόντσα - Αταλάντα 1-2: Επέστρεψε στις νίκες και είναι στο -1 από το Champions League

Βασίλης Μπαλατσός
monza_atalanta

bet365

Η Αταλάντα επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε στην έδρα της Μόντσα με 2-1 και είναι στο -1 από την 5η Ρόμα. Βασικός για τους γηπεδούχους ο Γιώργος Κυριακόπουλος.

Μετά την ήττα από την Κάλιαρι και την ισοπαλία με τη Βερόνα η Αταλάντα επέστρεψε στις νίκες. Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Λίβερπουλ οι Μπεργαμάσκι επικράτησαν στην έδρα της Μόντσα με 2-1 και είναι στο -1 από την 5η θέση που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν, στην οποία βρίσκεται η Ρόμα, η οποία όμως έχει ματς λιγότερο. Για τους γηπεδούχους ο διεθνής Έλληνας αριστερός μπακ, Γιώργος Κυριακόπουλος ήταν βασικός και αγωνίστηκε για 66 λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο φινάλε του πρώτου μέρους. Στο 44' ο Λούκμαν εκτέλεσε κόρνερ και ο Ντε Κετελάρ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. O Νιγηριανός επιθετικός έδωσε και δεύτερο ασίστ, καθώς στο 72' έκανε το 1-2 με τον Τουρέ, ο οποίος με δυνατό σουτ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Μέχρι το φινάλε το μόνο που άλλαξε ήταν η έκταση του σκορ, καθώς στο 89' ο Μαλντίνι σκόραρε με τρομερό σουτ εκτός περιοχής και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Βαθμολογία:

serie a table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα