Κυριακόπουλος: Ενεργοποιήθηκε η αναγκαστική ρήτρα της Μόντσα για την αγορά του

Κυριακόπουλος: Ενεργοποιήθηκε η αναγκαστική ρήτρα της Μόντσα για την αγορά του

Βασίλης Μπαλατσός
Κυριακόπουλος

bet365

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σιρά, ενεργοποιήθηκε η αναγκαστική οψιόν της Μόντσα για την αγορά του Γιώργου Κυριακόπουλου από τη Σασουόλο.

Στη Μόντσα φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Κυριακόπουλος. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σιρά, μετά τον αγώνα με τη Λέτσε (1-1) εκπληρώθηκαν οι όροι για την ενεργοποίηση της αναγκαστικής οψιόν αγοράς που υπήρχε στο deal για τον δανεισμό του από τη Σασουόλο.

Όπως υποστηρίζει ο Σιρά η Μόντσα θα μονιμοποιήσει την απόκτηση του διεθνή Έλληνα αριστερού μπακ, δίνοντας τρία εκατομμύρια ευρώ. Το συμβόλαιο του θα είναι διετές, ήτοι μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Η συμμετοχή του 28χρονου αμυντικού κόντρα στη Λέτσε ήταν η 25η του μέσα στη σεζόν, ενώ έχει μοιράσει και τρεις ασίστ. Η Μόντσα είναι 11η στη βαθμολογία με 44 βαθμούς.

Θυμίζουμε πως η Σασουόλο ήταν η ομάδα που πήρε τον Κυριακόπουλο στην Ιταλία, όταν τον απέκτησε το 2019 με τη μορφή δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και την επόμενη σεζόν τον αγόρασε από τους Αρκάδες. Με τους Νεροβέρντι μέτρησε 94 εμφανίσεις με δυο γκολ και έντεκα ασίστ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα