ΠΑΣ Γιάννινα: Μετά τον Κλέιμαν σειρά παίρνουν αριστερός μπακ και εξτρέμ

Ο Μπόρις Κλέιμαν

bet365

Με τα απαραίτητα εργομετρικά συνεχίστηκε η προετοιμασία στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στα μεταγραφικά οι Ηπειρώτες μετά την απόκτηση του Κλέιμαν φορτσάρουν για αριστερό μπακ και εξτρέμ.

Με εργομετρικά συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα. Για την ακρίβεια σήμερα πέρασε το πρώτο γκρουπ, αύριο Κυριακή θα περάσει και το δεύτερο και από Δευτέρα θα ξεκινήσει το «τρέξιμο» για να χτιστεί η ομάδα εν' όψει της νέας χρονιάς. Φυσικά μαζί με τις προπονήσεις τρέχει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Μετά και την ανακοίνωση της απόκτησης του Μπόρις Κλέιμαν, το συγκρότημα του Θανάση Στάικου φορτσάρει για έναν αριστερό μπακ από την στιγμή που αποχώρησε ο Σταύρος Πήλιος για την ΑΕΚ και για έναν εξτρέμ μετά και την ανακοίνωση του Μέντες Μορέιρα από την ΑΕ Λεμεσού. Οι δύο αυτές θέσεις δεν είναι βέβαια και οι μοναδικές που θα κοιτάξει ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά όπως έγινε και με τον τερματοφύλακα, οι «κυανόλευκοι» κοιτάζουν κάθε περίπτωση ξεχωριστά, έχοντας εννοείται τα μάτια τους ανοικτά προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί όσο γίνεται περισσότερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα