Οι θέσεις του ΠΑΟΚ για ΚΕΔ και διαιτησία: «Να μπει το τρισδιάστατο σύστημα ελέγχου οφσάιντ και το goal line technology»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης με τον Ραζβάν Λουτσέσκου

bet365

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, κατέθεσε στη Λίγκα τις θέσεις-προτάσεις των «ασπρόμαυρων» για τη διαιτησία και την ΚΕΔ.

Την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου (ως μόνη αρμόδια για το θέμα της ΚΕΔ πριν την Εκτελεστική Επιτροπή), ζήτησε και επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Superleague, αναφορικά με τον νέο επικεφαλής της ΚΕΔ, τη δομή και τη σύνθεσή της.

Οι «ασπρόμαυροι» θεωρούν ότι κακώς αναβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα να μην έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν την άμεση παραίτηση και του υπεύθυνου VAR, κυρίου Καπέλα, που πρέπει να ακολουθήσει τον κ. Μπένετ.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά από σχετική επικοινωνία που είχε ο Μάκης Γκαγκάτσης με τον ιδιοκτήτη της, κ. Ιβάν Σαββίδη, έθεσε το θέμα της ανάγκης εγκατάστασης του τρισδιάστατου συστήματος ελέγχου οφσάιντ (που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ του 2022) και το αντίστοιχο goal line technology, για να μειωθεί κι άλλο η πιθανότητα «ανθρώπινου λάθους» στην τοποθέτηση των γραμμών στο VAR.

Η απάντηση που έλαβε ο κ. Γκαγκάτσης και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης είναι πως η διοργανώτρια αρχή θα διερευνήσει το κόστος και δεσμεύεται να αναλάβει την διαπραγμάτευση με την Πολιτεία για την ανάληψη του κόστους εγκατάστασης, «ως ένα ακόμη εργαλείο εξάλειψης της καχυποψίας γύρω από το πρωτάθλημα», όπως τονίζεται.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα