Μακεδονικός – ΑΕΚ Β 1-2: Πέρασε από Θεσσαλονίκη η Ένωση

Newsroom
αεκ β

bet365

Με τον αγώνα του Μακεδονικού με την ΑΕΚ Β' ολοκληρώθηκε και η 6η αγωνιστική στα Play Off του Βορείου Ομίλου της Super League 2. Η Ένωση επικράτησε με 2-1 και έπιασε τον αντίπαλό της στους 31 βαθμούς.

Η αναμέτρηση του Μακεδονικού με την ΑΕΚ Β', ολοκλήρωσε την 6η αγωνιστική στα Play Off του Βορείου Ομίλου της Super League 2. Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν το τρίποντο επικρατώντας με 2-1 και έφτασαν τους 31 βαθμούς, όσους έχει και ο Μακεδονικός, ανεβαίνοντας όμως αυτοί στην 4η θέση και ρίχνοντας τους Θεσσαλονικείς στην 5η.

Στα του αγώνα η ΑΕΚ Β' κατάφερε να προηγηθεί με τον Τιεΐ στο 15', για να έρθουν οι γηπεδούχοι να κάνουν το 1-1 στο 27' με τον Σιμόνι. Ωστόσο αυτό δεν ήταν το σκορ του ημιχρόνου, με τους φιλοξενούμενους στο 29' με τον Πανερά να παίρνουν το προβάδισμα. Ένα προβάδισμα που κράτησαν ως το τέλος, παίρνοντας έτσι και τη νίκη.

Σκόρερ: 27′ Σιμόνι / 15′ Τιεΐ, 29′ Πανεράς

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Γρομητσάρης, Μπουκουβάλας, Περέιρα, Λυμπεράκης, Τσιλιγγίρης, Παναγιωτούδης, Ραμίρες, Μάρτιν, Ζαφειράκης, Σιμόνι

ΑΕΚ Β (Κούστας): Αγγελόπουλος, Κοσίδης, Χρυσόπουλος Ι, Ραντόνια, Παυλίδης, Λέλεκας, Χριστόπουλος Α, Πανεράς, Μαχαίρας, Τιεΐ Ζαν Πιερ

Η βαθμολογία

1. Λεβαδειακός 44 (6 ματς)

---------------------------

2. ΑΕΛ 31 (6 ματς)

3. Νίκη Βόλου 24 (6 ματς)

4. ΑΕΚ Β' 21 (6 ματς)

5. Μακεδονικός 21 (6 ματς)

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα