Ολυμπιακός: Προβάδισμα η Αούστρια για Λάιντνερ και η Σταντάρ για Αγκιμπού

Newsroom
Ολυμπιακός: Προβάδισμα η Αούστρια για Λάιντνερ και η Σταντάρ για Αγκιμπού

bet365

Πλησιάζει στην Αούστρια Βιέννης ο Λέιντνερ και στην Σταντάρ Λιέγης ο Αγκιμπού Καμαρά.

Σας είχαμε πληροφορήσει από χθες πως θα μαθαίναμε την ομάδα του 20χρονου Ισραηλινού αριστερού μπακ τον επόμενο 48ωρο και πως είχε προτάσεις από ομάδες από τρεις χώρες, μεταξύ των οποίων και η Αούστρια από την Αυστρία. Φαίνεται, λοιπόν, πως ο Λάιντνερ βρίσκεται πιο κοντά στην ομάδα της Βιέννης για να συνεχίσει την καριέρα του εκεί ως δανεικός μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Υπενθυμίζουμε πως ο νεαρός φέτος έχει αγωνιστεί σε μόλις τέσσερα παιχνίδια κι αυτά με την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού ενώ έχει κι άλλα τέσσερα ματς με την εθνική ανδρών της πατρίδας του στα οποία έδωσε και δύο ασίστ.

Ο 21χρονος εξτρέμ από την Γουινέα από την άλλη φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο Βέλγιο και την Σταντάρ Λιέγης. Φέτος, ο Αγκιμπού Καμαρά έχει πραγματοποιήσει 12 συμμετοχές με την φανέλα του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας σκοράρει ένα γκολ σε συνολικά 482 αγωνιστικά λεπτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα