ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς Κόντε και ίσως Εραμούσπε κόντρα στον ΟΦΗ

Χωρίς τον Κόντε και ίσως τον Εραμούσπε κόντρα στον ΟΦΗ ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Πέδρο Κόντε για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ενώ αμφίβολος είναι και ο Εραμούσπε, παρ' ότι βρέθηκε τελικά στην αποστολή για τον αγώνα.

Ο Θανάσης Στάικος μπορεί να είδε τον Νώντα Παντελάκη να προπονείται την Πέμπτη (09/11) και να τίθεται στην διάθεσή του για το ματς με τον ΟΦΗ το Σάββατο (11/11-17:30), όμως στην τελευταία προσπάθησε προέκυψαν δύο νέα προβλήματα.

Αρχικά, ο Πέδρο Κόντε έμεινε εκτός αποστολής, όπως είχε ήδη γίνει γνωστό πως θα συμβεί με τους Λέο και Έφορντ, μία σημαντική απώλεια για τους Ηπειρώτες, αφού έμειναν με μόνο επιθετικό τον Μπάλαν. Ακόμη, ο Εραμούσπε, που συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή, δεν είναι σίγουρο πως θα είναι σε θέση για να βοηθήσει την ομάδα του.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα:

Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Κιάκος, Τσαούσης, Σόρια, Πανάγου, Μπορταγκαράι, Καραχάλιος, Ριένστρα, Λιάσος, Λώλης, Τζίνο, Τζίμας, Μπάλαν, Παμλίδης, Ροσέρο, Γκάρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα