Και τυπικά παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Στάικος πρώτη προπόνηση ο Γρηγορίου

Φώτης Καρακούσης
Ο Θανάσης Στάικος

bet365

Το τέλος της συνεργασίας με τον Θανάση Στάικο ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον νεαρό προπονητή να αποτελεί παρελθόν από τους Ηπειρώτες. Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση.

Το ότι οι δρόμοι του ΠΑΣ Γιάννινα και του Θανάση Στάικου είχαν χωρίσει, ήταν γνωστό και το μόνο που έμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση. Αυτό έγινε σήμερα Δευτέρα και πλέον μένει η ανακοίνωση για τον αντικαταστάτη του που θα είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου. Μάλιστα ο νέος τεχνικός των «κυανόλευκων» έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση για την λύση του συμβολαίου του Θανάση Στάικου έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της, κ. Θανάση Στάικο.

Ο κ. Στάικος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Ιούνιο του 2022 και υπό την καθοδήγηση του ο ΠΑΣ Γιάννινα τερμάτισε στην 9η θέση της βαθμολογίας της Super League, ενώ την σεζόν 2021-22 συνέδεσε το όνομα του με την καταπληκτική πορεία και την είσοδο της ομάδας στα Playoffs.

Η ομάδα μας τρέφει απεριόριστο σεβασμό στον Θανάση Στάικο, ως άνθρωπο και ως προπονητή και οφείλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την προσφορά του και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα