ΠΑΣ Γιάννινα μεταγραφές: Στην Ελλάδα για τους Ηπειρωτές ο Ζόρντι Όσεϊ-Τούτου

Newsroom
Στην Ελλάδα για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ζόρντι Όσεϊ-Τούτου

bet365

Ο Ζόρντι Οσέι-Τούτου βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται προ των πυλών για να ολοκληρώσει την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή, αφού ο Ζόρντι Οσέι-Τούτου βρίσκεται στην Ελλάδα, ώστε να ολοκληρώσει την μεταγραφή στον «Άγιαξ της Ηπείρου» ως δανεικός από την Μπόχουμ, με την συμφωνία να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς.

Ο 25χρονος Άγγλος εξτρέμ, που έχει υπηκοότητα και από την Γκάνα, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην γερμανική ομάδα, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025. Στην γερμανική ομάδα πήγε τον Ιούλιο του 2022 ως ελεύθερος από την Κ21 της Άρσεναλ και αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια για συνολικά 790 λεπτά. Φέτος, δεν είχε πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής

Στο παρελθόν φόρεσε ακόμη τις φανέλες των Κάρντιφ, Νότιγχαμ Φόρεστ και Ρόδεραμ, στις οποίες αγωνίστηκε ως δανεικός. Στην Άρσεναλ δεν μπόρεσε να παίξει ποτέ με την πρώτη ομάδα μετρώντας 30 συμμετοχές με την Κ21 και 29 με την Κ18.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα