Γρηγορίου: «Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά, θεωρητικά είναι σαν να παίρνεις 6 βαθμούς» (vid)

Ο Γρηγορίου με τον ΠΑΣ

bet365

Ο τεχνικός της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα, Μιχάλης Γρηγορίου, μιλώντας μετά τη νίκη με σκορ 2-1 με αντίπαλο τον Βόλο στάθηκε στη σημασία της. 

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στις δηλώσεις του στη COSMOTE TV μετά το 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Βόλο είπε:

Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη της σεζόν και τις αλλαγές των Εραμούσπε και Νάγκι: «Είπαμε στα παιδιά ότι είναι ένα ματς χωρίς επιστροφή για εμάς. Ναι μεν απομένουν άλλα 10 παιχνίδια, αλλά σήμερα θεωρητικά είναι σαν να παίρνεις 6 βαθμούς. Θέλαμε τη νίκη και το εννοώ, δεν ήρθαμε για την ισοπαλία. Ο βαθμός δεν μας αρκεί σε κανένα παιχνίδι, ακόμα και με τον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική που είχαμε πολύ καλή εικόνα στο τέλος δεν ήμουν ικανοποιημένος από τη βαθμολογική συγκομιδή.

Ήρθαμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς και καταλαβαίνετε κι εσείς πόσο δύσκολο είναι όταν ισοφαρίζεσαι στο 47’ από μία στατική φάση και πολύ καλή εκτέλεση φάουλ. Πραγματικά δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί δεν το έβαλαν κάτω, δεν μας πήρε από κάτω η ψυχολογία όπως σε άλλα ματς που μας παίρνει η ψυχολογία από κάτω. Το πάλεψαν, το πίστεψαν, είχαμε ακόμα 2-3 κλασικές ευκαιρίες να διευρύνουμε το αποτέλεσμα και στο τέλος ο Σούλης έκανε μία εξαιρετική απόκρουση.

Είχαμε προβλήματα κατά τη διάρκεια του ματς. Στο ημίχρονο ο Εραμούσπε στην κλείδα, ο Παμλίδης είχε ένα μικρό διάστρεμμα, άλλαξε και ο Νάγκι που είχε πρόβλημα στην περόνη και θα δούμε πόσο σοβαροί είναι οι τραυματισμοί».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα